Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
brylancik
Oleguer Fan
Reputacja: 0

Post autor: brylancik » 05 kwie 2007, 12:49

RealFan pisze:Ciekawych "mózgów" jest więcej, ale jeden warunek - żeby to nie był ktoś spoza Europy bo
Samir Nasri 8) Jak dla mnie kandydat numer jeden. W tym sezonie to on stanowi o sile ofensywnej Marsylii a nie jak można było podejrzewać przed że będą to Cisse czy Ribery. Może zdarza mu się czasem słabiej zagrać ale IMHO jest to materiał na naprawdę zajebistego rozgrywającego i... jest tylko rok starszy ode mnie :lol: Pozatym Marsylia, pochodzenie algierskie... nie przypomina Wam to czegoś. :P

Co do van der Vaarta to jest to średni pomysł. Chłopak większość swojej kariery przeleżał w szpitalach lub ewentualnie przesiedział na siłowni bo zdrówko go nie oszczędza i wszystkie znaki na niebie wskazują że będzie się tak działo aż do zakończenia kariery :roll: a szkoda bo potencjał ma naprawdę bardzo duży. Ale w sumie jak bym miał taką żonę jak on to też by mi się pewnie nie chciało chodzić na treningi :P
RealFan pisze:Z Alexisem słyszałem, że ta informacja jakoby miał być już zaklepany przez Valencię nie do końca jest prawdziwa.
Tak samo jak sprzedaż Maty czy kupno przez nas Metzeldera. :roll: Mi się wydaje że wszystko jest już załatwione.
RealFan pisze:Jak już wcześniej pisałem, nie mam nic przeciwko wolnemu transferowi Metzeldera.
Też bym nie miał jeśli nie miało by się to odbyć kosztem innych stoperów przymierzanych na tą pozycję (czyt. Alexis czy nawet wprowadzenie do pierwszego zespołu Sergio Sancheza).

Wróć do „Hiszpania”