Liga Mistrzów (zbiorczy)

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post autor: czeher » 05 kwie 2007, 15:19

czeher pisze:MU - dla niektorych moze i glowny faworyt ale w LM nie graja jak w premeirship i w zadnym wystepie w tym sezonie mnie nie przekonali - meczyli sie z Lille wygrywajac po 1:0 ale byly to mecze dosc wyrownane, przewazylo raczej ogranie i spryt United, poza tym w grupie przegrali z Kopenhaga i Celticiem
I znowu nic nie pokazali :lol: mam nadizeje ze poza wtorkowym meczem juz wiecej w tym sezonie pokraki przewracajacego sie w polu karnym nie zobacze :!: Trzebajednakl podkreslic ze Roma dala troche ciala :!: Mogla wyjkorzystac sytuacje a tu jedynie 1:0 wystarczy do awansu rywali

Poprzednio po LM nie potrafilem wskazac faworyta do tytulu, teraz juz nie mam zadnych watpliwosci :!: LM w tym sezonie wygra Liverpool (postawie sobie troche grosza - stawka ponad 4zl :P) Jak narazie jako jedyna druzyna, gra w lidze mistrzow bardzo rowno i ma zagwarantowany pewny wystep w 1/2 - poza tym czeka na nich rywal z ktorym albo zawsze radza sobie w licznych pucharach albo druzyna o ktorej Rafa wie prawie wszystko

Wróć do „Puchary Europejskie”