LM: AS Roma - Manchester United 04.04.2007

Awatar użytkownika
Bassu
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 693
Kibicuję: Manchester United

Post autor: Bassu » 05 kwie 2007, 20:48

Akarin pisze:BaSSu napisał:
Respect.

Rolling Eyes dziecko uspokój się, a Mentor może jakąś fajną range podeślę jak mnie oświeci.
Bayern ma duże szanse, żeby przejść Milan. A co do sędziego to cóż już w meczu Bayern- Schalke dał popis umiejętności, nie mniej jednak jest to dobry sędzia, tylko ostatnio nie za bardzo mu idzie Rolling Eyes
BaSSu napisał:
Jak mi wyjaśnisz co zrobiłem to sobie wybiorę rangę.

Piszesz głupoty, poza tym żyjesz i piszesz.
BaSSu napisał:
Jak można dać Niemca na mecz w którym zwycięzka ekipa zagrać może z Bayernem!!!!!! [...]

taak to po co dają w fazie grupowej niemieckich sędziów, przeciez jedna z drużyn (w których meczu sędziowali) może trafił na Bayern,

1. Dziecko to na Ciebie wołają w szkole jak ciągasz koleżanki za warkocze starszaku.
2. Jeśli pisze głupoty to ich nie czytaj, jeśli moderatorom nie spodoba się że wyrażam swoją opinie (do tego słuzy forum) to mnie wywalą. Nie widzę tej rangi u Ciebie więc załóż swoje forum ("Forum dla żyjących i piszących-Pan i Władca Akarin" ) i tam pokazuj ludziom że piszą głupoty bo mają odmienne zdanie niż Ty
Jeśli mi się nie podoba sędzia to od tego jest ten temat żeby to TU napisać. Jeśli uważam że Policja przesadziła to też moge to Tu napisać.

Dziękuje za uwagę.

Wróć do „Puchary Europejskie”