Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post autor: Mentor » 05 kwie 2007, 21:52

jezzo pisze:No to na przyszłość unikaj takich wyrażeń, które ktoś mógłby uznać za wycieczkę osobistą, w końcu jesteś modem i powinieneś świecić przykładem
Wydaje mi się, że byłem raczej delikatny, ale niech Ci będzie.
jezzo pisze:Fakt, że ktoś ma inne zdanie od Ciebie nie znaczy od razu, że ten ktoś się ośmiesza i jest frustratem, a więc proszę nie odstawiaj chamówki.
Potrafię dyskutować z osobami o odmiennym zdaniu i nie wszystkim zarzucam ośmieszanie się czy frustrację więc nie generalizuj.

A teraz już tylko na temat ->
jezzo pisze:Dodam, że Xabi zastąpił właśnie Xaviego w meczu z Danią, a więc zdanie twoje nie jest do końca trafne.
No tak i Xabi zastąpił Xaviego właśnie dlatego, że Aragones bał się i chciał bardziej dbać o tyły aniżeli atakować (co zresztą było błędem). Przynajmniej ja tak to widzę.
jezzo pisze:I ile odbiorów miał Albelda w meczu z Danią? Śmiem twierdzić, że lepiej na jego pozycji spisałby się Xavi.
Wróżenie z fusów. Albelda może nie zagrał szczególnie dobrze, ale jako defensywny pomocnik jest po prostu lepszy od Xaviego. Creus nie nadaje się do tej roli.
Aragones nie musi uparcie trzymać się jednego schematu, bo zestawienie Xavi - Iniesta - Guti mogło przynieść zaskakująco ciekawe rezultaty.
Tutaj problem tkwi w tym, że rola selekcjonera przerasta Aragonesa. Z tym chyba zgadzają się wszyscy zainteresowani. Oby nie skończyło się to tragicznie. Im szybciej odejdzie tym lepiej.

Wróć do „Hiszpania”