Wydaje mi się, że byłem raczej delikatny, ale niech Ci będzie.jezzo pisze:No to na przyszłość unikaj takich wyrażeń, które ktoś mógłby uznać za wycieczkę osobistą, w końcu jesteś modem i powinieneś świecić przykładem
Potrafię dyskutować z osobami o odmiennym zdaniu i nie wszystkim zarzucam ośmieszanie się czy frustrację więc nie generalizuj.jezzo pisze:Fakt, że ktoś ma inne zdanie od Ciebie nie znaczy od razu, że ten ktoś się ośmiesza i jest frustratem, a więc proszę nie odstawiaj chamówki.
A teraz już tylko na temat ->
No tak i Xabi zastąpił Xaviego właśnie dlatego, że Aragones bał się i chciał bardziej dbać o tyły aniżeli atakować (co zresztą było błędem). Przynajmniej ja tak to widzę.jezzo pisze:Dodam, że Xabi zastąpił właśnie Xaviego w meczu z Danią, a więc zdanie twoje nie jest do końca trafne.
Wróżenie z fusów. Albelda może nie zagrał szczególnie dobrze, ale jako defensywny pomocnik jest po prostu lepszy od Xaviego. Creus nie nadaje się do tej roli.jezzo pisze:I ile odbiorów miał Albelda w meczu z Danią? Śmiem twierdzić, że lepiej na jego pozycji spisałby się Xavi.
Tutaj problem tkwi w tym, że rola selekcjonera przerasta Aragonesa. Z tym chyba zgadzają się wszyscy zainteresowani. Oby nie skończyło się to tragicznie. Im szybciej odejdzie tym lepiej.Aragones nie musi uparcie trzymać się jednego schematu, bo zestawienie Xavi - Iniesta - Guti mogło przynieść zaskakująco ciekawe rezultaty.