Tam się również popisał, podobno, nie oglądałem całego meczu.Michał M pisze:UEFA jakoś inaczej ocenia Fandela, bo będzie prowadził w środę mecz Roma-Manchester
A już w sobotę ważny mecz z Hannoverem. Jest bardzo duża szasna, że jeśli wygramy to przeskoczymy VFB, które grać będzie w Hamburgu z HSV. A HSV w tej rundzie naprawdę dobrze gra. Definitywnie zaabraknie w tym meczu Sagnola, który wyleciał z gry na 4 miesiące. Czyli może myśleć już tylko o przyszłym sezonie. W jego miejsce zepewne zagra Lell, choć ja bym wolał Angiego Gorlitza. Ottmar zapowiada rotację, ja bym się spodziewał Owena, który jeszcze się do końca nie wyleczył, i Podolskiego na ławie. Za nich Ottl i Pizza. Zdaje mi się, że w koncówce wejdzie Ismael za Lucio, żeby dać brazylijczykowi odpocząć przed meczem z Milanem. Czeka nas ciężki mecz, w ekipie gości napewno zabraknie byłego gracza Bayernu Tarnata, ma bana za 5 żótą kartkę w tym sezonie. Jeśli uda nam się szybko strzelić bramkę to już nam zwycięstwa nie wydrą, jesli jednak znów będziemy się męczyć jak z Eintrachtem to będzie niezbyt fajnie, bo możeby znów głupio stracić bramkę.
A co do newsów transferowych to podobno Real jest zainteresowany Santa Cruzem. O naszych nowych zaintereseowaniach nie słychać, poza wiadomym od dawna Lucą Tonim.