Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
jezzo
Skład C
Skład C
Reputacja: 0

Post autor: jezzo » 05 kwie 2007, 23:34

RealFan pisze:Przecież Guti nawet nie pasuje do reprezentacji. Hiszpania kiedy gra swoje wymienia całą masę krótkich podań, podczas gdy Guti czasem na siłę szuka prostopadłego zagrania i ma zdecydowanie za dużo strat. Xavi zawsze miał bardzo wysoki procent celnych podań, Iniesta też gra lepiej kombinacyjnie od Gutiego (nie zastanowiło cię dlaczego Real chciał go kupić przed sezonem mając w kadrze tego półboga z 14 na plecach :lol: ). Do tego dochodzi jeszcze Fabregas i lista w zasadzie powinna być zamknięta bo więcej jak trzech graczy na jedną pozycję to trochę dużo...limit zawodników kadry jest na to zbyt szczupły :P

Po co ciągle pisać o GD :?: To głupota bo do reprezentacji są powoływani piłkarze najlepsi na przestrzeni całego sezonu, a nie jednego czy dwóch spotkań :roll: Nie wiem jezzo czy naprawdę nie możesz tego pojąć, czy po prostu sympatia do Gutiego Cię zaślepia, ale tutaj racji nie masz. Gdybym to ja był na miejscu Aragonesa, również bym miejsca dla Gutiego nie znalazł. Sa lepsi (a już na pewno równiejsi) i tyle, nie ma nad czym dyskutować.
Za to Ty masz monopol na rację. Fabregas nie był powołany z tego co wiem, a więc miejsce dla Gutka było. Pierwsze słyszę o zainteresowaniu Realu Iniestą, pewnie przeczytałeś na sport.es. Nie jestem żadnym wielbicielem Gutka, po prostu uważam go za niedocenianego piłkarza, a napewno zasługującego na miejsce w reprezentacji chociażby na ławce po tym co prezentuje w tym sezonie. Do reprezentacji nie powołuje się piłkarzy którzy grali nieźle patrząc na dany sezon, a w ostatnich spotkaniach grali piach, tylko piłkarzy którzy prezentują dobrą formę w ostatnich spotkaniach. Na takiej zasadzie został powołany Silva i zagrał świetnie. Wbrew tej zasadzie został powołany Albelda i Xabi i zagrali padakę.
Ostatnio zmieniony 05 kwie 2007, 23:38 przez jezzo, łącznie zmieniany 2 razy.

Wróć do „Hiszpania”