Mnie to nic nie obchodzi ja chcce wiedzieć za co mam te jedno WP i mam do tego prawoBaqu napisał: Qrczak jak dalej się tak bedziesz pytał to dostaniesz i 5
Właśnie gdybyście normalnie pisali ostrzeżenia pod postem to by nie było takiego bałaganu tutaj i na całym forum i Ja też bym wam nie zawracał tyłkaBaqu napisał: dobra to jeszcze jedna sprawa ogolnie do moderatorów
jezeli ktos popelnia wykroczenie i dajecie mu ostrzezenie, chyba prawie zawsze z tego co zauwazylem piszecie pozniej posta odnosnie tego dlaczego tak zrobiliscie itp male wyjaśnienie - świetnie, ale
piszecie tego posta najczesciej gdzies dalej nie pod postem danej wypowiedzi i troche sie smietnik robi z danego tematu
piszescie nowego posta po co ? ( aby nabic raczej nie ) czy nie lepiej byloby edytowac i pisac odpowiedz dlaczego dajescie ostrz. w danym poscie danej wypowiedzi ? przeciez wsystko byloby czytelniejsze i jasniejsze. takie jest moje spostrzezenie, gdyz na innych forach na ktorych bywam zdalo ono swoją rolę, a chcialbym aby rowniez i to forum sie w jakis sposob rozwijało.
Widzicie rebuzz ma ten sam problem. Dajecie WP na wyrost gdzie popadnie a później się już nawet nie pamięta za co. I to nie tylko My (userzy) ribimy bałagan i dostajemy WP. Nie potraficie się zorganizować może wymiencie połowe modów to się lepiej zgracie niewiem. Zasłużyliście na wielkie Ostrzeżenierebuzz napisał:Witam ,
a zatem przejde do kontretow od razu...
dzisiaj calkiem niedawno mialem jedno ostrzezenie ... napisalem po czasie jednego posta ... i patrze za chwile mam 3 ostrzezenia ... I NIE WIEM ZA CO I NIE WIEM KTO MI JE DAŁ ! ?? WIEC CO TO MA BYC ? CZEKAM NA ODPOWIEDZ I UZASADNIENIE !! jak nie dostane to napewno pogadam z osobami ktore stoja wyzej nad moderatorami bo sorry ale wlasnie to im robicie wieksza krzywde bo zniechecacie podobnymi "glupotami" ludzi ... czyli potencjalnych userow.... a na tym chyba im zalezy... Mam nadzieje ze osoba sie przyzna i powie co i jak .. bo naprawde to nie jest problem zeby Administrator sprawdzil kto dal ostrzezenie....
Czekam i prosze o normalna wypowiedz .........
Macie ode mnie jedno WP cokolwiek by to znaczyło
P.S Nadal chce wiedzieć za co mam te jedno z moich czterech