Bayern Monachium (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Michał M
Bawarski Krzyżak
Reputacja: 177

Post autor: Michał M » 06 kwie 2007, 8:28

Akarin pisze:b Jest bardzo duża szasna, że jeśli wygramy to przeskoczymy VFB, które grać będzie w Hamburgu z HSV.
Skupmy się najpierw na wygranej, a potem na przeskakiwaniu VFB :wink: Trochę się obawiam tego meczu, w końcu w 1 rundzie przegraliśmy z Hannoverem u siebie (!) i to na dodatek w sytuacji, kiedy byliśmy liderem, a Hannover zajmował ostatnie miejsce (fenomen Bayernu niestety się pokazał :roll: ). Także ucieszę się z 3 punktów, bez względu na inne wyniki :wink:
Akarin pisze:Ottmar zapowiada rotację
Trochę nie ma wyjścia - kontuzja Sagnola, urazy Brazzo, Owena i Lucio. Nie zdziwię się jak zagramy w następującym składzie:

Kahn - Lell, Demichelis, van Buyten, Lahm - Gorlitz, Ottl, van Bommel, Schweinsteiger - Makaay, Pizarro.

Raczej Lell zastapi jutro Willy'ego - też bym chyba wolał Goerlitza, ale Ottmar chwali Lella za dobry występ na San Siro :wink: Jeżeli nie będzie mógł grać Lucio, to w pierwszym składzie zastapi go pewnie Micho, bo dla Ismaela jeszcze za wcześnie na grę w pierwszym składzie - choć masz rację, Akarin, może wejdzie w końcówce. Podolski na ławę - przyda mu się małe odświeżenie, a Pizarro chyba zasłużył na kolejną szansę.
Akarin pisze:A co do newsów transferowych to podobno Real jest zainteresowany Santa Cruzem.
To wymysł hiszpańskiej prasy? :lol: Dobrze jeszcze, że nie Juventus- jak wspomniałem w innym temacie, oni gotowi są teraz kupić wszystko co się rusza :P
Akarin pisze: O naszych nowych zaintereseowaniach nie słychać, poza wiadomym od dawna Lucą Tonim.
Myślę, że dopóki nie wyjaśni się kwestia awansu do LM (czyli niestety zapewne do końca sezonu :? ), to nic nowego nie usłyszymy. Teraz już muszą kupić kogoś znanego, a tacy piłkarze zaczekają na rozwój sytuacji (łącznie z Tonim). Słyszałem jedynie, że Kaiser oczekuje od Hoenessa i Rummenigge znalezienia nowego rozgrywającego - na to też chyba wszyscy czekamy :wink:

Wróć do „Niemcy”