olson pisze: Nasi zmiennicy to przeciez tez dobzi zawodnicy, prawda [powiedzcie, ze tak]?
A propos - to w sumie było niezłe przeżycie dla tych chłopaków - Rensinga, Lella, Ottla, Lahma i Schweiniego - kiedyś grali razem w juniorach czy amatorach Bayernu, a w środę razem wystąpili przeciwko Milanowi i to na San Siro
Ja w ogóle dziwię się, że Ottl nie jest jeszcze w szerokiej kadrze Loewa. Nie jest na pewno gorszy od Kehla (kontuzjogennego zresztą) czy Rolfesa, jedynie Frings go przebija. W przyszłości sądzę jednak, że zobaczymy go w biało-czarnym dresieolson pisze:Chlopak ma ogromny talent i zasluguje na czestsze wystepy w zespole niz ma sie to w tej rundzie.
No mnie trochę przeraził news o 40-cm tytanowym gwoździu w nodze Ismaelaolson pisze: Vale jest swiezo po ciezkiej kontuzji, ale jezeli z jego zdrowiem jest juz wszystko ok, to on powinien zagrac w miejsce Lucio.
Myślę, że 2 mln EUR to jest max. Chociaż z drugiej strony gorsi zawodnicy byli transferowani za wyższe kwoty.olson pisze:tj. nie beda zadali za niego kosmicznej sumy.