Bayern Monachium (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Metal
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post autor: Metal » 06 kwie 2007, 14:30

olson pisze:Przed meczem z Hannoverem mamy male problemy kadrowe, ale damy rade. Nasi zmiennicy to przeciez tez dobzi zawodnicy, prawda [powiedzcie, ze tak :pray:]?
Owszem nasi zmiennicy są dobrzy ;)
olson pisze:Szczerze mowiac, o wystep Görlitza, Lella czy Ottla w ogole sie nie boje. Ottl zagral bardzo dobre spotkania z Schalke i Milanem, mimo iz wczesniej byl pomijany przez Hitzfelda.
No ja się dziwiłem czemu Ottl nie dostaje szans ale jak widać Ottmar chyba nabrał do niego zaufania. Ogólnie mówiąc jak będzie oferta 30 mln za Owena to trzeba ją przyjąć, gdyż Ottl gra ostatnio lepiej do tego jest Mark i na ławce Demichelis, a za taką kasę możemy nieźle zamieszać na rynku.

olson pisze:W ostatnich dniach, oprocz oczywiscie dobrych wynikow Bayernu z Schalke i Milanem, bardzo ucieszyla mnie wiadomosc o definitywnym odejsciu Santa Cruza z Monachium.
No chyba nie tylko ciebie to cieszy. Chłopak miał talent ale zmarnowały go te kontuzje. Zresztą jak powiedział Basler „Roque gra jak lalka Barbie. Nigdy u niego nie widziałem woli walki, a przecież my zawsze po meczu mieliśmy brudne i spocone koszulki”. Jest w tym dużo racji. Roque gra jakby bał się spocić i ubrudzić.

Jak wyczytałem na Hiszpańskim portalu interesuje się nim wielka trójka La Lige Barcelona, Sevilla i Real. Ile jest w tym prawdy to nie wiadomo.
olson pisze:tj. nie beda zadali za niego kosmicznej sumy.
Michał M pisze:Myślę, że 2 mln EUR to jest max. Chociaż z drugiej strony gorsi zawodnicy byli transferowani za wyższe kwoty.
To już Rasiak za więcej schodził :P jak już to 5-8 mln :lol:

Wróć do „Niemcy”