Bayern Monachium (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Metal
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post autor: Metal » 06 kwie 2007, 19:13

cytat pisze:Walkower dla Milanu?

Szokujące wieści dochodzą z niemieckich portali sportowych. Jak donoszą media naszych zachodnich sąsiadów spotkanie Bayern - Milan może zakończyć się walkowerem 3:0 dla drużyny przyjezdnej. W pierwszym meczu na San Siro padł remis 2:2 i owy walkower oznacza dla Mistrzów Niemiec pożegnanie się z tegoroczną edycją Champions League.

Powodem takiej kary mają być złe stosunki Mediolańczyków z Bawarczykami. Jak wiadomo sponsorem Milanu jest austriacka firma prowadząca zakłady sportowe bwin. W Monachium panuje zakaz reklamowania wszelkich firm bukmacherskich. Z tego też powodu włodarze Bayernu poprosili Milan by nie wychodzili na murawę w strojach z logo bwin. Mediolańczycy odrzucili prośbę Bayernu, za co została na nich nałożona kara 100 000 euro, której jednak Włosi płacić nie zamierzają. Włodarze Bayernu powiedzieli, że w przypadku jeśli Ci nie zastosują się do zasad panujących w Monachium, nie zostaną wpuszczeni przez policję na murawę stadionu. Na całą aferę zareagowała UEFA, która zapowiedziała, ze w razie działań policji będzie przyznany walkower Milanowi.
Teraz to UEFA się błaźni jak leci. My mielibyśmy zostać zdyskwalifikowani za to, że Milan nie przestrzega prawa ?! to chyba jakieś nieporozumienie przecież Monachium to wole miasto i mają swoje prawa, a to Milan je łamie i ma dostać za to walkower? Śmieszna sytuacja w ogóle w tym sezonie jakoś wszyscy się na nas uwzięli. Kahn został zawieszony za to, że się umył i źle zrobił siusiu – po prostu parodia :| :lol:. Pochwalę się, że to mój news na stronie Bayernu :P :) jestem na okresie próbnym.

Czasem myślę, że całą piłką zajmują się bracia Kaczyńscy i Romuś Giertych. To wygląda jak nasz rząd w wykonaniu UEFA czyli istna parodia :lol:. My mamy oddać walkowera, za to że chcemy by Milan przestrzegał prawa :lol: to tak jak nasi politycy robią transfery za kasę podatników :lol:

Akarin pisze:Metal witamy :beer: Kolejny fan Bayernu do dyskusji. I dobrze.
Również pozdrawiam ;) 8) :beer:

Wróć do „Niemcy”