FMy

Awatar użytkownika
kon2r
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post autor: kon2r » 07 kwie 2007, 13:18

ja chciałem przedstawić skład wg mnie najlepszych młodych talentów w FM'ie przygotujcie jakieś 15 mln powinno wystarczyć zagramy ustawieniem 1-4-2-2-2 :)
Bramka: później będzie najlepszym bramkarzem w grze który rzadko będzie wyjmował piłkę z siatki mowa o Oscarze Ustarim jednak jest on jak na młodziaka dosyć drogi 9 mln euro i dla osób z niższym budżetem transferowym może być nieosiągalny a więc polecam Delle wschodząca gwiazda z rezerw Sevilli ja kupiłem go za 200 tys euro :P
Prawa Obrona: Podobnie jak Ustari na swojej pozycji wymiata mowa o Edurato Ratinho 3 mln euro
Środek Obrony: Victor Vazquez z rezerw Barcy nie powinien kosztować więcej niż 1,5 mln euro a koło niego trochę droższy ale wart swej ceny Kompany z HSV 3 mln euro
Lewa Obrona: wg. mnie nie tylko w grze ale również w świecie rzeczywistym wschodząca gwiazda: Gareth Bale obecnie gra w Southamptonie w FMie będziecie mogli go wyrwać za 700 tys euro
Pomoc Alejando Gomez grający obecnie w Arsenal de Sarandi kupicie go za jakieś 200 tys euro a nie będziecie żałować bo wg mnie jest on jednym z najlepiej grających pomocników swojego rocznika w FMie koło nie go jako 2 środkowy pomocnik zagra Sherman Cardenas Kolumbijczyk 17 letni gracz Bucaramangi jak dla mnie tuz przed Gomezem najlepszy pomocnik w grze młodego pokolenia 8)
Ofensywna Pomoc Lewa 20 letni Meksykanin aż 2,5 mln ale wart swej ceny mowa o Andresie Guardado
Ofensywna Pomoc Prawa
250 tys euro Oleksandr Yakovenko tzw. nie gadać tylko brać 8)
Atak No i tu mamy najlepszy atak gry który nie powinien kosztowac dużo napisałem że najlepszy atak gry i sie nie pomyliłem ponieważ grając Barcą nawet Samuel Eto'o musiał zasiąść na ławie na korzyśc tych dwóch panów 8) mowa o Bojanie grającym obecnie w rezerwach Barcy już na wstępie ma wykańczanie akcji 20 ! i mimo słabej techniki strzela mnóstwo bramek ten drugi to Carlos Elias którego można kupić za 200 tys ale należy zrobić to jak najszybciej się da ponieważ z każdym tygodniem interesuje się nim coraz więcej klubów np. ja kupiłem go dopiero za 3 mln :roll: i mimo takiej ceny nie żałowałem !

a więc nasze ustawienie będzie wyglądać dokładnie tak

------------------Bojan-----Elias------------------------
---Guardado--------------------------Yakovenko------
----------------Gomez---Cordenas--------------------
-----------------------------------------------------------
--Bale-------Kompany----Vazquez---------Ratinho---
------------------------Delle-----------------------------

i tak jak napisałem na początku jeśli ktos maiłby wolne 8 mln radze zakupić Oscara Ustariego jeżeli bedzie miał szanse regularnych występów na bramce może być potem najlepszym bramkarzem świata

Bardzo ważne byście grali DOKŁADNIE TAKIM SAMYM ustawieniem jak na schemacie powyżej ponieważ przynosi to efekty 8)

tyle

Wróć do „Hyde Park”