Siatkówka

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa
Reputacja: 0

Post autor: Uchi_ » 07 kwie 2007, 17:32

Jestem normalnie pod wrażniem Kurka, który jest młodszy o 11 dni ode mnie, a gra jak równy z równym z dream teamem z Jastrzębia.Dzisiejszy mecz wydaje mi się, że jest i będzie jednym z najlepszych w tej edycji PLS.Patrząc na to co wyrabia Kurek i Jarosz to aż się milej robi.Mostostal, który do niedawna był bliski dna, teraz miał już piłkę półfinałową w grze.Kapitalna gra całego zespołu, który z formą ( może oprócz Małeckiego ) trafił idealnie.Jastrzębie to zespół zbyt wielkich indywidualności, trzeba przyznać, że atmosfera jest nie zdrowa.To co robi Kadziu czy Gelu woła o pomstę do nieba.Ile oni mają lat ? Na dodatek są akutalnymi wicemistrzami świata, a to do czegoś zobowiązuje.Szkoda, bo chcialem wygranej Mostostalu, jednak 2 piękne zagrania Kadziuewicza spowodowały, że odbędzie się 5 mecz.Wydaje mi się, że teraz z Kędzierzyna trochę zejdzie powietrze, bo było tak blisko, a teraz znów szala jest przechylona na stronę Jastrzębian.Jak widziałem dzisiaj jak się mobilizowali gracze Mosto to aż nie mogłem wyobrazić sobie bardziej zgranej drużyny.

EDIT :

To co zrobił dzisiaj sędzia jest godne szacunku ! Wyrzucając bocznego za jego kontrowersyjne decyzje, co widziałem pierwszy raz w życiu, pokazał klasę. :)

Wróć do „Inne sporty”