I co liczysz, że na tak ważne mecze komisja ukara Szymańskiego, bo ja w to nie wierze, ale chciałbym, bo chłopak sobie zasłużył na to.Babel pisze:Nie chciałbym oceniac Szymańskiego, niech zajmie się tym komisja dyscyplinarna PLS, ale widac jaka presja ciąży teraz na siatkarzach Jastrzębskiego Wegla.
Opis jednego z kibiców Mostostalu:
Kod: Zaznacz cały
Jastrzebie wygrywa ostatnia pilke a na bandy reklamowe wpada dwoch pojebow (czyt. szymanski z kadziewiczem) i cos nam machaja rekami, po chwili slysza gromkie "wypierdalac" a zelu... sciaga koszulke i rzuca ja w moja strone, widocznie nie szanuje barw klubowych. Wiec jak cos lezy, nalezy to pozbierac. Podnioslem koszulke, pokazalem ja grzesiowi i przetarlem sobie buta, ten zrobil sie czerwony i... chyba reka mu podskoczyla, bo odebralem to tak,jakby chcial mnie uderzyc.,ale sie chlop opamietal, po chwili odrzucilem mu koszulke mowiac "a teraz mi jebnij". W tej samej chwili byl juz Daniel Plinski, ktory przeprosil za kolegów, krotka wymiana zdan , oboje powiedzielismy przepraszam, to samo bylo z trenerem Totolim i po sprawie. Wmiedzyczasie na parkiet w strone gwiazd lecialy przerózne przedmioty.