W telewizji nadali

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post autor: Yukasz » 07 kwie 2007, 19:42

No nie wiem dla mnie Pitbull dużo stracił a to głównie przez to że momentami nic się tam nie dzieje. Niektóre zbrodnie są opowiadane zbyt szczegółowo jakby mówił o nich Wołoszański. Inne sytuacje np na komisariacie też niby przedstawiane jako zabawne ciągną się w nieskończoność. W takim filmie jak dla mnie akcja to podstawa a nie jakieś milczenie czy bezsensowne gadanie. A co do tej policjantki to np to odliczanie na stacji benzynowej... :zgon: Było pokazane chyba liczenie od 1 do 10 przez 2, 3, 4 itp. No czy tego nie mogli jakoś skrócić :?: A jak badała tą sprawę z wyrzuconą z pociągu jakąś dziewczyną :roll: Tak bez emocji to ja mający zero pojęcia o aktorstwie mógłbym się wypowiadać. I te ich kilkukrotne gadanie z konduktorem, które nic nowego nie wnosiło. Dla mnie nowe odcinki momentami są bardzo nudne, choć czasami znajdzie się coś ciekawego ale ogólnie serial odbiega od pierwszej wersji. Jeszcze zdecydowanie za mało pokazują bohaterów z pierwszej części.

Aha jestem Yukasz i nie oglądałem dwóch odcinków :oops: O jednym zapomniałem, a z drugim gazeta TV mnie wyrolowała :evil: .
Sharon
O ile jej nie mylę to w przeszłości spadła z konia i straciła wszystkie zęby :roll: Teraz ma nowe :lol:

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”