Szkoda ale meczyk taki jakiego oczekiwałem z dramatycznym zakończeniem, pełny emocji i dramaturgii i w ogóle coolbellus pisze:Szkoda Mostostalu (2-3 w decydującym do 14).
Bez komentarza ['] Powiem tylko że powinien być bardzo surowo ukaranybellus pisze:1. Szymański
Ja czegoś nie rozumiem - ciągle narzeka się na liniowych i mówi że sędziuje w zasadzie tylko główny arbiter. To po kiego są pozostali skoro się do tego nie nadają albo nie chcą się nadawać2. Interesująca sytuacja z wyrzuceniem sędziego za złe sędziowanie.
Wg mnie decydujący był wcześniejszy serw Mostostalu kiedy to jakiś zawodnik zaserwował jak ja nie potrafiący grać na w-f w liceum. Piłka na moje oko w zasadzie oddana. Później bardzo dobre zachowanie Kadziewicza i jeszcze raz Kadziewicza.bellus pisze:3. Kadziewicz uratował wolą walki. Przy serwisie moim zdaniem błąd Kurka a nie dobry serwis.
Tu nie mogę się nie zgodzićbellus pisze:4. Szkoda 1 seta, oddanego bez walki.
5. Wszystko chyba wróci do normy i to Jastrzębie spotka się z Olsztynem w półfinale.
Wg mnie był najlepszym zawodnikiem Jastrzębia.bellus pisze:6. Kolosalna poprawa gry Mierzejewskiego w stosunku do tego mecz z Olsztynem (chociaż to był chyba szczyt niemocy Mostostalu - z 18-9 przegrać...)
A co z Gromadowskim
bellus dzięki za pomoc w pisaniu posta