Ta pierwsza asysta to dla mnie cos pieknego zaczynamy strzelac ladne bramki, przy 2 mogl sam probowac moze chcial zeby ladnie wygladalo??
Powoli wygryza ze skladu Owena, chyba dobrze by bylo sprzedac Go do ManUtd bo ktas musi grzac lawe a wraz z pojawieniem sie zapowiadanego rozgrywajacego 3 swietnych defensywnych pomocnikow to za duzo (Owen,Mark i Andi) ktos musial by odejsc Mark jest chyba nie zagrozony bo jest liderem druzyny wiec wg mnie powini sprzedac Owena i zainkasowac 30 mln euro ktore proponuje ManUtd i kupic rasowego napadziora i ze 2 ofensywnych pomocnikow jeszcze
Moze Bastian sie po tym spotkaniu przelamie dawno nie zagral dobrego meczu. Slusznie go Uli krytykuje
Olson wg mnie tez koniecznoscia jest kupno Jansena nie moze byc tak ze nasza lewa strona(Lahm i Bastian) nie ma zmienikow w koncu ktoregos z nich zajada ostatnio Lahm swietowal 100 mecz w Bundeslidze!!! On ma dopiero 23lata odliczajac kontuzje to daje jakies 4 sezony gry!!! albo i wiecej bo przeciez mial dosc dluga kontuzje wg mnie szczegolnie on jest zbyt bardzo eksplatowany potrzebny mu jest dobry zmienik. Liza jak gral to mial na zmiane Tarnata i mial pare meczy w sezonie odpoczynku a Lahm ma rozegrane najwiecej meczy w sezonie z calej kadry!!!