Bayern Monachium (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Michał M
Bawarski Krzyżak
Reputacja: 177

Post autor: Michał M » 08 kwie 2007, 16:59

Okazuje się, że ostatnio nasi obrońcy nieźle wcielają się w rolę środkowych napastników:P Strzał Demichelisa to było cos pieknego, zresztą Schweinsteigera też nie gorszy :king: W ogóle, to ktoś się orientuje, czemu nasi strzelcy po zdobyciu bramek kopali Bogu ducha winną chorągiewkę? :lol:

O grze Ottla nie będę się już rozpisywał, bo ujęliście już wszystko :wink: Dla mnie chłopak jest po prostu odkryciem sezonu i tyle. Miejmy nadzieję, że Generał w końcu sie do niego przekonał, po okresie sadzania go na ławę :wink:

Mecz może szałowy nie był, ale punkty się liczą. W tej kolejce jakoś wątpiłem w nadrabianie strat i jako się okazało, słusznie (choc dzisiaj gra jeszcze Werder, może coś stracą :P ) . Tak naprawde trzeba będzie wygrac za 2 tyg. w Stuttgarcie i to będzie najwazniejsze :wink: A jak nie, to wygrac LM :D

Ta cała "afera" ze sponsorem Milanu to tak naprawde ściemnianie. W końcu wszystko jakoś się rozejdzie po kościach. Nie wierzę, żeby UEFA dała walkower za takie coś, bo sama by się w tym momencie ośmieszyła. Choć z drugiej strony, niektóre decyzje tej organizacji niedawno ocierały się prawie o skandal :roll: Ale myślę, że wszystko rozegra się na boisku i to pomyślnie dla nas :wink:

Wróć do „Niemcy”