Wasze prywatne typy

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post autor: Yukasz » 08 kwie 2007, 20:38

czeher pisze:Yukasz czyli wychodzi na to, iz mozna grac na wygrana Barcelony w Eurolidze Think kurs z 1,90 pewnie Cool chociaz tam bedzie masakra Twisted Evil
tam bedzie masakra Twisted Evil
W necie faworytem choć nieznacznym jest Unicaja. Kurs 1,75 - 1,85. Dziś zadecydowała skuteczność TAU za trzy i z osobistych, odpowiednio 3/13 - 23%, 17/26 - 65%. Jednak nie zmienia to faktu że TAU przegrało dopiero drugi mecz u siebie w tym sezonie we wszystkich rozgrywkach. W Barcelonie prawie cały mecz grał Navarro (25pkt), długo grał też inny bardzo ważny gracz Lakovic. Widać że dla nich liczył się dzisiejszy mecz co jest trochę dziwne bo nie mają az tak długiej ławki jak choćby TAU. A co do meczu z Malagą to przecież pisałem że wygra Barca i pewnie na nich postawie, ale nie za jakieś duże pieniądze bo tu może paść każdy wynik. Dziś Unicaja przegrała z jedną ze słabszych drużyn ligi :roll: Ale Unicaja u siebie łatwo wygrała z Barcą, a ta później chyba jeszcze wyżej pokonała swojego rywala. W lidze wygrała Unicaja a w Maladze w Pucharze Hiszpanii w tej samej hali zdecydowanie wygrali goście. Do czwartku jest jeszcze trochę czasu więc Barca powinna odpocząć. Zresztą Unicaja grała tyle samo meczów. Wg mnie silniejsza jest Barcelona i to ona jest faworytem.
czeher pisze:MU - Roma 1 (tu sie zastanowie czy aby awans nie bedzie sie lepiej oplacac)
Żebyś później nie żałował jak wszyscy stawiający przeciw Romie :twisted:
czeher pisze:CSKA - Maccabi 1
NA BAH kurs na CSKA 1,05 :roll: Wydaje mi się że Maccabi nie dostanie takiego lania jak w pierwszym meczu mimo że dużo słabiej grają na wyjazdach. Jednak jest to decydujący mecz a w Izraelu zdecydowanie lepsi byli gospodarze. Pewnie Rosjanie rzucą się na Macabi od pierwszych minut i nie wyobrażam sobie aby nie wygrali ale czy mimo zdecydowanie lepszego składu wygrają kilkunastoma punktami żeby grać na handi z przyzwoitym kursem :think: Pewnie można zaryzykować ale może być ciężko. Ale jak się nie ryzykuje to się nie wygrywa, przegrywa zresztą też :P

edit:

Sacramento Kings - Houston Rockets 09-04-07 02:00 2,20 1,65 czyli T-Mac jednak zagra 8) Spryciarze :won:

Wróć do „Bukmacherka”