Bayern Monachium (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Metal
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post autor: Metal » 09 kwie 2007, 8:45

przembal pisze:Specjalnie dla ciebie wytlumacze Lahm jest eksplatowany nadmiernie od 19 moze 18 roku zycia a wiec od wieku w ktorym pilkarza sie oszczedza zeby go nie zajechac za mlodu!!!
Najgłupsza teoria jaką słyszałem :lol:. Czyli według ciebie młody piłkarz już nie może się pokazać bo będzie przemęczony na inne lata ? :badziewie:. :rotfl2: bez komentarza .Błagam... właśnie wtedy piłkarz chce się pokazać, że będzie wartościowy na przyszłość. To czemu Messi gra na wysokich obrotach ? Chyba nie powinien bo może się przemęczyć i potem będzie słaby biedaczek :lol:
przembal pisze:i na takich obrotach gra juz co najmniej 4 sezon i nie wiem co w tym jest smiesznego bo jak tak dalej pojdzie to przemeczony organizm zacznie nie wytrzymywac zwiekszy sie podatnosc na kontuzje itd

:zgon: Mam nadzieję, że lekarzem sportowym nie zostaniesz :lol: to pokazuje, że jest piłkarzem wartościowym, a nie że może potem być kontuzjowany 8). Poza tym mają urlopy. To czemu Makaay gra od lat na wysokim poziomie ? to według twojej teorii to on powinien leżeć w szpitalu :chill:. Bo przecież nie można się przemęczać :lol:
przembal pisze:mniej wiecej w taki sposob potraktowano Daislera w Hercie i jak jest koniec tego wszystkiego to wszyscy widza!!!
To prosi się o pomstę do nieba ... :rotfl4:. Człowieku jak nie wiesz co wykończyło Deislera to się nie odzywaj. Jego wykończyły załamania psychiczne, które były spowodowane ciągłymi kontuzjami. Właśnie te kontuzje wyeliminował go z MŚ w 2002 i 2006 roku co może być załamaniem psychicznym.

Czyli według twojej teorii Deisler nie powinien się nigdy pokazywać z dobrej strony i by nie grał w repie ani by do Bayernu nigdy nie trafił :idzze: :red:

Wróć do „Niemcy”