Formula 1

Awatar użytkownika
BartekTS
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post autor: BartekTS » 09 kwie 2007, 21:08

Mentor pisze:Fachowcy w studiu coś wspominali o tym, że skrzynia biegów Kubicy wciąż jest testowana.

Słowo Fachowcy tu nie pasuje :lol: Stary Zientarski to jest wogule porażka, młody jeszcze cos ciekawego powie... Niedzielni goście też w sumie dobrzy jednak ja czekam na Krzyśka Hołowczyca.

BaSSu - dokładnie! Według mnie Kubica to poprostu tester tylko jakby w warunkach wyścigowych!

Co do zajscia na Turn 1, według mnie nie ma tam żadnej winy Nicka.... poprostu wjeżdzał w prawy moze nie spojrzał w lusterko a z drugiej strony gdyby to był Robert też by go pewnie zamknął i wtedy Niemiec musiał by jechac do Depo.
BaSSu pisze:Jestem pewien, że jeśli Robert jeździłby w innej ekipie to byłby w ścisłej czołówce, a nie zajmował ostatnie miejsca lub nie dojeżdżał do mety.

BMW jest słabe? :roll: Heidfeld udowodnił, że tak nie jest! Wywalczył 4 miejsce i wygrał przedewszystkim z Ferrari Massy. Nick wykręcił również 5 czas w całym GP za Ferrari i McLarenami które są obecnie chyba poza konkurencją. Kubica miał dopiero 17 czas :?

Wróć do „Inne sporty”