Bayern Monachium (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Michał M
Bawarski Krzyżak
Reputacja: 177

Post autor: Michał M » 10 kwie 2007, 10:34

Dobra, nie jestem w nastroju do kłótni, zwłaszcza z innym kibicem Bayernu. Wystarczą mi spory z fanami Milanu :lol: Więc, przy założeniu polubownego nastawienia:
brazzo pisze:Jeżeli to jest dużo, to ile Twoim zdaniem powinien grać piłkarz?
Masz rację, piłkarz na dobrym poziomie powinien grać przynajmniej 40 meczów w sezonie. Powołując się na 1 sezon Phillippa w Stuttgarcie chciałem jedynie podważyć stwierdzenie, że to pierwszy sezon, który gra w pełni. Zgodzisz się chyba, że sezon w Stuttgarcie też zasługiwał na takie miano?
brazzo pisze:o wyeksploatowanie Lahma się nie boję. Wierzę, że jego kariera potoczy się błyskotliwie...a przypadki, które przytaczacie na szczęście nie są regułą.
Widzisz, tylko, że kontuzje to jedna sprawa (choć groźna, rzecz jasna), a "wyeksploatowanie", skutkujące np. tym, że tak Lahm jak i Schweini mają słaby sezon, to druga kwestia. Dlatego też nie zgodzę się, że obaj mają grac po 60 spotkań tak jak to było w ubiegłym roku, nawet jeśli mają świetną odnowę biologiczną. Brakuje im potem chociażby świeżości, dzięki której zdobyli sobie taką markę jaką mają w tej chwili.

Wróć do „Niemcy”