Juventus cz.2 (zbiorczy)

Awatar użytkownika
mejgus
Skład B
Skład B
Reputacja: 0
Kontakt:

Post autor: mejgus » 10 kwie 2007, 19:33

Snipp_ pisze:To oczywiste, że tytuł zdobędzie Torino.

ja myślałem ze Reggina :D

Snipp_ pisze:Paro? Kołek, zapchajdziura, symbolem Juve? Marzenia.

Znawca baletu sie odezwał :evil: jak masz takie pierdoly pisac to lepiej do żłobka wracaj :P :P

Juve-Napoli 2-0

Taaa.... widać ze w sobote chłopaki myśleli tylko i wyłącznie o Napoli. Bo dzsiiaj pokazali że grać potrafią. Tylko Trezegol wkurzał żadnej swojej okazji nie wykorzystał choc mógł to zrobic. PalladinHo tez z 6 m nie trafił. Szkoda mogł dobic Napoli :D Czerwona kartka dla Claudio?? Wzięta z przysłowiowej dupy. Chłopak wbił się na piłke tyle ze był troche spozniony. Jakby nie patrzec nie zrobił krzywdy piłkarzowi Napoli. Kilkanaście min później bliźniacza sytuacja tym razem faulowany Balza a sedzia karteczki nie daje. JUż myślałem że ciężko nam będzie się bronić w 10 ale jednak chłopaki sobie radzili nie wybijali bezsensownie piłki tylko przetrzymali rozegrali jak trzeba było zastawili się w wyniku czego piłkarze Napoli faulowali. Naprawde ładnie sobie radzili. I te odgrywanie piłki z klepki przy bezradnych pilkarzach Napoli miodzio :D (oczywiście do 63 minuty :P )

Ogólnie Legro już nie jest blondynem :D Szok po prostu ale teraz chyba lepiej wygląda i nawet dobrze gra.

Ta sytuacja gdzie facet sam na sam z Gigim - masakra. Już byłem pewny że gol padnie a tu proszę jednak troche szczęścia mieliśmy :D Jeszcze dobrze że Jonathan zdarzył dobiec i ja wybić. Ogólnie dobry mecz każdego zawodnika Juve (oprócz Trezegola- te niewykorzystane sytuacje :evil: )

Ogólnie jest przyjemnie 9 pkt przewagi nad Napoli i 7 nad Genoa

A już niedługo mecz z Lecce. Mimo wszystko że powinni sobie poradzić z nimi. Lecce nie gra tak jak wszyscy oczekiwali...

Wróć do „Włochy”