Taak bo Roma gra w najsilniejszym zestawieniu a mimo to na boisku nie istniała. A słyszałeś o takich piłkarzach jak: Taddei, Tonetto czy Perrotta którzy zawsze gdy są zdrowi grają w pierwszym składzie czyli stanowią 27% składukapi88 pisze:MU gra w osłabionym składzie, gra przecież Fletcher, Brown, Smith (słabi nie są, ale do pierwszej '11' się nie łapią) a i tak dla Romy to zbyt wiele.
Grają dobrze to ich chwalą, a w pierwszym meczu za co niby mieli chwalić MU, jak wynik był lepszy niż graBaSSu pisze:I co panowie teraz bedziecie chwalić ManU tak jak myślałem. Ciekawe ilu z was w nich wierzyło po meczu z Romą. Ale ja wiedziałem:D Oni są nie z tej ziemi. Roma jest w szoku a dzisiaj padnie rekord bramek.
Ostatnie dwa zdania to była ironia! Nie chce mi się później tłumaczyć o co mi chodziło. Zresztą temat zamknąłbym na kłódkę.
Szkoda że Wielki Real odpadł w ćwierćfinale i pokazał Wielki Wutbol przez duże 'W'. A pierwszą bramkę stracili chyba szybciej niż Gołota poległ z LewisemBonso pisze:przyszedłem pośmiać sie z Romy:
Gdzie jest Juveossy pisze:Gdzie jest Yukasz?

Pewnie nie, zresztą tak jak ja. A od jutra kibice Milanu albo Bayernulisek_chz pisze:Ciekawe, czy dzieciol jeszcze będzie czasem pisał na forum Rolling Eyes
Jeszcze Rooney strzelił swoje dwie pierwsze bramki w LMJarzinho pisze:Oj naprawde słabo Roma sobie pogrywa, było sporo druzyn, ktore nie dawały strzelić bramki Ronaldo, a Romie zapakował dwie swoje pierwsze w LM. To sama informacja mowi sama za siebie, druga jest wynik. Wynik, ktory chyba juz nawet nie kompromituje Romy, bo na kompromitacje trzeba sobie jeszcze zasłuzyc. Wink
Nie gadaj bo De Rossi ładnie się znalazł i jeszcze ładniej uderzyłJarzinho pisze:Roma strzeliła bramke, a niech maja, prezent od MU dla nich za atrakcje dostarczona kibicom Razz
A ty zostałeś w erze catenaccio i żyjesz tym mitem po dzień dzisiejszyBaSSu pisze:Włosi słynący z defensywy przegrywają 1:7 gdzie obecnie gra sie tak bardzo defensywną piłke i takie wyniki to przeszłość.
BaSSu pisze:Roma myślała że to bedzie spacerek. Myślała że jeśli u siebie w lidzie wygrywa z jakimiś Catalacio czy co tam jeszcze to na Old Trafford-stadionie marzeń bedzie tak samo.
Fantazja masz na drugieBaSSu pisze:Bo Manchster wraca i idzie wielkimi krokami do tytułu, jakże bardzo im się należącego. Są w tym sezonie nie do zdobycia.Grają kosmiczny futbol. I nikt się dzisiaj nigdzie nie przyczepi że się męczyli (...) Ten zespół to maszyna do zabijania. Stadiony Europy-strzeżcie się!
No a takiej perełki to się nie spodziewałemgirlfromipanema pisze:ile złego by nie powiedzieć o Romie, bo dla mnie przegrała ten dwumecz w dniu losowania
A co samego meczu to oczywiście gdyby nie tendencyjne sędziowanie to wynik byłby inny
Gratuluję Man Utd wielkiego meczu w którym wszystko im wychodziło, podczas gdy nam kompletnie nic. Nie dziwię się wielkiej radości kibiców MU bo pewnie czują się dokładnie odwrotnie do mnie
PS Jak mi coś zostawiliście to się wyżyję na stronie głównej