Arsenal FC (zbiorczy)

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Post autor: guru » 11 kwie 2007, 22:21

Tego Makoun'a znam bardziej z opowieści niż z gry. :P Z tego co wiem jest świetny w tym co robi. Z tego co czytałem, to jego wartość jest szacowana na 24 milionów funtów. :shock: Cena jak z kosmosu. Nie jest nam na rękę jego pochodzenie. Jest Kameruńczykiem i jak wszyscy od nas wyjada na PNA, to będziemy musieli grac rezerwami. :lol:

Wciąż jest nie wiadomo co zrobi Gilberto... Juve go kosiło, a jak wiemy Gilberto ma juz 30 na karku. Kontrakt ma z nami chyba ważny do 2008, a potem roczne umowy. W Juve może dostać 3-4 letni kontrakt. Sam kiedyś wspominał, ze chciałby spróbować sowich sil w SerieA.
Do tego niepewna jest przyszłość Flaminiego. Jestem niemal pewien, ze odejdzie. Już pisaliśmy o nim. Rola zapchajdziury my nie odpowiada, wiec bye.
Z takim obrotem sprawy, przejście Makouna wydaje sie być realne. Zostaniemy bez rasowego def. pomocnika. Sam nie wiem na jakiej pozycji będzie grał Diaby. Odnośnie Denilsona, to odnoszę takie samo wrażenie co fieldy- "zwykły środkowy pomocnik :D Robi trochę tego, trochę tego." Jednak ja mam nadzieje, ze Gilberto zostanie. :wink:

piorun13, ja odniosłem wrażenie, ze on zechce kontynuować swoja grę w Segunda Division(byc może Salamanca awansuje) i zechce zwrócić na siebie uwagę większych klubów z La Liga. Oczywiście bardzo bym chciał jego powrotu, ale czarno to widzę...

Wróć do „Anglia”