Arsenal FC (zbiorczy)

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post autor: RóżA » 12 kwie 2007, 22:20

Kontuzje to według mnie wina źle rozplanowanych treningów lub po prostu zbyt duże obciążenie naszych piłkarzy. Piszecie że to głównie przez naszych rywali- ale ile tak naprawdę kontuzji piłkarze Arsenalu odnieśli bezpośrednio po 'wejściach' rywali? :roll: Wina nie leży tutaj IMHO, a coś trzeba z tym niewątpliwie zrobić.

BTW, chciałem napisać coś jeszcze na temat sprowadzenia w nasze szeregi skrzydłowego. Od naszej ostatniej dyskusji na ten temat troszeczkę poszperałem, troszeczkę pooglądałem i troszeczkę całość przeanalizowałem. Ostatecznie doszedłem do wniosku że jest jeden piłkarz, którego chętniej zobaczyłbym w naszych barwach nawet od Ribery'ego :o A jest nim Nani, na co dzień grający w Sportingu Lizbona, w klubie który tylko w ostatnich latach wychował takich piłkarzy jak Luis Figo, Cristiano Ronaldo, Ricardo Quaresma czy Simao Sabrosa. Z tego co widziałem Jego gra bardzo przypomina styl gry w-w piłkarzy, czyli szybka, techniczna piłka. Do tego jest o wiele mniej samolubny niż Cristiano czy Quaresma. A właśnie kogoś takiego nam potrzeba. Do tego myślę, że Sporting nie zażyczyłby sobie zbyt wiele za tego piłkarza- cena nie przekroczyłaby 12 mln Euro :]

Wróć do „Anglia”