A ja mam wielka nadzieje, ze tak sie jednak nie stanie. Przypominam, ze juz raz gralismy tak w tym sezonie - w meczu z Depor (0-2). Ramos gral katastrofalnie, ciagle szukal prawej nogi. To nie jest jego pozycja. Marcelo jest lewym obronca i to on powinien grac. Nie ma co kombinowac.brylancik pisze:Ciekawie może wyglądać nasza obrona z Racingiem. Wydaje mi się że Capello postawi na Salgado po prawej i Ramosa z lewej
Faktem jest, ze Real mogl latem wykorzystac zawirowania na linii CR - Rooney - MU. Nie zrobil tego. Tymbardziej nie widze sensu, by placic teraz za niego wielka kase (a tak na pewno by bylo). Podpisal kontrakt i jest (miejmy nadzieje) po sprawie. I dobrze. To nie jest przeciez jedyny kandydat na nasze prawe skrzydlobrylancik pisze: Co do Cristiano to nie wiem czy się cieszyć że podpisał kontrakt z ManU. W sumie musimy ściągnąć w lecie jakiegoś cracka bo póki co nie ma kto pociągnąć zespołu. Cristiano jak najbardziej by się nadawał do tej roli, ale prawda jest taka że można było go po MŚ ściągnąć bez problemów za stosunkowo małą kasę