FMy

Moofasa
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post autor: Moofasa » 15 kwie 2007, 14:33

Ja mam troche czasu, więc teraz ja pochwale się swoim składem, i osiągnięciami :]

Gram Atletico, i jestem już w 2009 roku (zaczynam 5 sezon). Na początku błyo trudno bo klub jest w długu i na transfery miałem tylko 3 mln :P Kupiłem za to Gargułe, Shermana Cardenasa, Sashę Iakovenko (z Genk, też polecam), Christiana Millian'a (15to latek z colo-colo),Cristiana Abarcę i Guerron'a (bardzo dobry DPŚ za 170k). Tego drugiego polecam, bo jest normalnie wspaniały, a dałem tylko 850k :P W pierwszym sezonie byłem 2 w ldzie (za Barcą,a jak :smoke: ), wygrałem Copa del Rey w finale z Espanyolem,a tak na początkach gry byłem bardzo zaskoczony że nie gram w UEFA :shock:
W drugim sezonie dostałem już troche kasy na transfery, sprzedałem Torresa do ManUtd za 49 mln, Guerron'a za 200k ( kurde ustawiłem mu ofertę minimalną 200k i sie rzucili na niego :suicide: ), Antonio Lopeza za 8mln do Chelsea i Gabiego oraz Gallettiego za 3,3 mln. Za te pieniądze kupiłem Quaresme za 8 mln (okrzyknięty potem najgorszym trnaferem sezonu :lol: ) Postigoe za 9,75 mln Aquillani'ego za 9,75mln Tiago za 17, Błaszczykowskiego za 1,2 mln ( koledzy go chwalili, u mnie poza jedną bramką w debiuce zawodzi) de Guzmana ( ale to raczej bo była okazja, bo Depor było w tarapatach finansowych)i Kevina Larsen'a z Lyn za 500k. Polecam młodego Norwega, uczy się szybko i w decydujących meczach, zawsze jest 'na gazie' :P
Z tymi wzmocnieniami zacząłem już bardziej liczyć się w Hiszpanii, jak i w europie. Pokonałem min. Valencię 1-0, Real 2-0. Z grupy w LM wyszedłem przed Milanem z którym pojechałem 4-0 ( 8) ) a w następnej rundzie trafiłem na ManUtd z którym przegrałem 2-1 a w drugim meczu wygrałem 4-1 :wink: Potem odpadłem z Interem po wynikach 3-1 i 2-2 :? Ostatecznie zadowoliłem się zwyciężająć Primera Division :smoke:
Przed następnym sezonem kupiłem Diego za 16 mln, Artete za 10 mln i młodego obrońcę Santander'uGaray'a za 4,7 mln. Po tych wzmocnieniach zająlem po raz drugi drugie miejsce w Primera Division (znów za Barcą :smoke: ) w LM odpałem znowu w ćwierćfinale, z ManUtd którego tym razem nie mogłem pokonać :wink:
Teraz zaczyna piąty sezon kupiłem Salvadore Foti'ego(polecam :!:) za 3,8 mln i Celsinho za 12mln (też dobry)i środkowego obrańcę- Luizao z Monaco.

Pierwsze dwa seozny grałem taktyką 4-4-2 z DPŚ:

x--x--x--x
-------x---
x--x------x
-----x--x--

Ale po drugim sezonie już ciężko szło mi tą taktyką i zmieniłem na

x---x---x---x
-------x------
-x-----------x-
-------x-------
-----x---x-----

To tyle z mojej skromnej Fm'owskiej kariery :lol: