Formula 1

Awatar użytkownika
brylancik
Oleguer Fan
Reputacja: 0

Post autor: brylancik » 15 kwie 2007, 16:45

Pisakk pisze:Szkoda, że już po pierwszym wirażu z wyścigu wypadł Jenson Button bo może się on cieszyć z faktu, że go lubię.
Niedawno widziałem Top Gear w którym dali mu się przejechać i zrobił okrążenie gorzej od chociażby Simona Cowella nie mówiąc już o Stigu ;) Ale to tak na marginesie.

Wyścig jak już wszyscy chyba mówili najciekawszy nie był. Zgodnie z oczekiwaniami mieliśmy możliwość oglądania parę wypadków i widoku silnika nieradzącego sobie z zbyt wysoką temperaturą. Fajnie że Kubica w końcu zdobył jakieś punkty. Największym zdziwieniem była dla mnie słaba jazda Alonso :roll: To co zrobił z nim Heidfeld to było naprawdę mistrzostwo. Widać że póki co Niemiec jest w znakomitej dyspozycji i po raz koleiny udowodnił że mimo wszystko BMW może zamieszać w czołówce. Po 3 wyścigach śmiało już można powiedzieć żę Sauber stało się trzecią siłą w formule w tym sezonie. Dziwi mnie strasznie słaba postawa Reanulta. Wiem że opony nie te co w poprzednim sezonie ale mając taki budżet i broniąc tytułu mimo wszystko oczekuje się czegoś więcej.

Wróć do „Inne sporty”