Tak z ciekawości jeszcze 2 czy 4 liniowych było?
Jeszcze apropo siatkówki to właśnie trwa półfinał ME kadetów nasi prowadzą 2-0 w setach z tak uwielbianymi przez Polaków Rosjanami. Trzymajcie kciuki za przyszłość naszej siatkówki.
Może syn dorówna ojcu - Drzyzga...
edit:
Jesteśmy w finale ME!!!!!!!!!!!!!!!
3-0 z Rosjanami. W finale zagramy, albo z Belgią albo z Francją. Francja nie straciła jeszcze seta w tym turnieju - z tym tylko, że grali z najsłabyszm przeciwnikiem drużyną Austrii - gospodarzem turnieju. Natomiast Belgia już raz na tym turnieju pokonała. 3-1 przegraliśmy, jednak poza pierwszym setem była walka do końca.
Uprzedzam pytania nie wiem gdzie, to można to oglądać. Sam opieram sie na tym co można w internecie pokonać.
edit2:
Francja – Belgia 3:0 (25:19, 27:25, 25:18)
Więc Francja - nie stracili seta w turnieju jeszcze. Oby jutro stracili 3. Tego życzę naszym. Jeśli powtórzą to co grali dzisiaj to powinno być dobrze.
Statystyki z półfinału - polecam osiągnięce Zatorskiego. Zresztą generalnie nie ma się do czego przyczepić. Ładny podział punktów 4 równych atakujacych. Wybitny wynik libero.
Komentarze tych co widzieli mecz
Relacja z meczu
edit3:
Zapomniałem napisać, że to my bronimy ME w tej kategorii wiekowej. W 2005 roku wygralśmy w Rydze po zaciętym meczu 3-2 z drużyną... Francji.
PS. Po co ja tutaj wogle piszę, przecież i tak tego nikt nie czyta. A potem taki Janczyk jeden z drugim strzeli 3 bramki Austrii i już talent na miarę Ronaldo i pieny na jego cześć. Np na takim Onecie to trzeba się nieźle naklikać, żeby dojść do informacji w moim przekonaniu najwąznijeszej dzisiaj dla polskiego kibica. Ze strony głównej (onet.pl) niewidać oczywiście newsa. Ech szkoda gadać, kończę bo się smutno robi.