Myslałem ze to oczywisteSawyer pisze:I kto tu ma "umysł gimnazjalisty"
Tak wydało sie mam kompleksySawyer pisze:Człowieku masz jakies kompleksy .... Ciągle tylko "komuch", "lewak"
Juz ci wyjaśniam jak to jest: Tak uważam ze program Kuby w obecnej formie moze podobac sie tylko komus z "umysłem gimnazjalisty" (no może nie do konca, to jest duże uproszczenie z twojej strony)ale to nie jest przeszkodą aby go oglądać nie posiadjąc umysłu gimnazjalisy. Program oglądam z powodu braku lepszego zajecia, kasy itp. w niedzielny wieczór, a także (a może głównie) z powodu pewnego sentymentu do starego(lepszego) stylu jaki Kuba prezentował jeszcze dawno temu w TV Polsat. To były rozmowy ech, stare dobre czasy.Sawyer pisze:Najlepsze jest to, ogladasz prawie kazdy odcinek Kuby, a uważasz, ze moze podobac sie tylko komus z "umysłem gimnazjalisty" To ciekawe jak to jest
Wiesz istnieją różne rodzaje poczucia humoru. Humor który obecnie prezentuje program Kuby mi nie odpowiada.Sawyer pisze:Żeby to sie podobało to trzeba mieć poczucie humoru, a nie coś w stylu poczucia humoru
Ok jak tylko nabędę (od ciebie) kompleksy zaczne je leczyc. Swoja drogą to robisz jakieś postępy, początkowo pytałeś sie mnie:Sawyer pisze:Dobrze Ci radze, zacznij leczyć kompleksy.
A potem stwierdziłeś fakt:Sawyer pisze:Człowieku masz jakies kompleksy
Sawyer pisze:Dobrze Ci radze, zacznij leczyć kompleksy.
Dobry jestes