Bayern Monachium (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Michał M
Bawarski Krzyżak
Reputacja: 176

Post autor: Michał M » 17 kwie 2007, 8:21

Akarin pisze:Ja też tutaj sobie nabiję, choć nie wiem co to takiego ten Bayern Monachium :P
:lol2: :ban: Wybacz, nie mogłem sobie podarować :D
Akarin pisze:Przydałoby się, żeby Vaart załapał jakieś zawieszenie w tej kolejce :wink:
Ma sporą szansę - na koncie 4 żółte kartki, a przed HSV mecz z Mainz - kolejny z cyklu "o 6 punktów" :wink:
brazzo pisze:Tylko, że Bayern nie był jedynym ewentualnym pracodawcą dla Lukasa. Z samej Bundesligi było kilka klubów z Werderem na czele.
Jak najbardziej tak - podobnie jest teraz z Jansenem, tak też było i ze Schlaudraffem. To chyba ogólnie aktualny trend, że jak jest okazja kupić reprezentanta Niemiec, to teraz wszyscy się rzucają z ofertami :wink:
A w Bremie marzyli wtedy o "reprezentacyjnym" ataku Klose-Podolski, podobnie jak chyba my teraz :wink:
przembal pisze:lepiej dla BL bylo by gdyby Bayern zagral w LM (wiecej pkt w rankingu
Dla rankingu pewnie byłoby lepiej, ale przypuszczam, że cała BL trzymać będzie kciuki za Stuttgart, a nie za Bayern. Wszystkim zależy raczej na osłabieniu Bayernu, a taki skutek będzie w przypadku braku awansu do LM i nie skasowaniu kupy szmalu w związku z tym.

Ucieszyłem sie rano, jak przeczytałem, że dobiegają końca rozmowy w sprawie przedłużenia kontraktu dla Goerlitza :wink: Andi zdecydowanie na to zasłużył, myślę, że w przyszłym sezonie, po optymalnym przygotowaniu latem, będzie jeszcze lepszą alternatywą dla bocznej obrony i pomocy niż teraz.

Wróć do „Niemcy”