Akarin pisze:Ja też tutaj sobie nabiję, choć nie wiem co to takiego ten Bayern Monachium![]()
Ma sporą szansę - na koncie 4 żółte kartki, a przed HSV mecz z Mainz - kolejny z cyklu "o 6 punktów"Akarin pisze:Przydałoby się, żeby Vaart załapał jakieś zawieszenie w tej kolejce![]()
Jak najbardziej tak - podobnie jest teraz z Jansenem, tak też było i ze Schlaudraffem. To chyba ogólnie aktualny trend, że jak jest okazja kupić reprezentanta Niemiec, to teraz wszyscy się rzucają z ofertamibrazzo pisze:Tylko, że Bayern nie był jedynym ewentualnym pracodawcą dla Lukasa. Z samej Bundesligi było kilka klubów z Werderem na czele.
A w Bremie marzyli wtedy o "reprezentacyjnym" ataku Klose-Podolski, podobnie jak chyba my teraz
Dla rankingu pewnie byłoby lepiej, ale przypuszczam, że cała BL trzymać będzie kciuki za Stuttgart, a nie za Bayern. Wszystkim zależy raczej na osłabieniu Bayernu, a taki skutek będzie w przypadku braku awansu do LM i nie skasowaniu kupy szmalu w związku z tym.przembal pisze:lepiej dla BL bylo by gdyby Bayern zagral w LM (wiecej pkt w rankingu
Ucieszyłem sie rano, jak przeczytałem, że dobiegają końca rozmowy w sprawie przedłużenia kontraktu dla Goerlitza