Juventus cz.2 (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Post autor: Sawyer » 17 kwie 2007, 13:09

Trzeba rozruszać temat :wink: .

Wczoraj pojawiło się info. no temat Fringsa, że osobiście przylatuje do Turyny zobaczyć co i jak ? Co myślicie na temat tego transferu ? Ja jestem sceptycznie nastawiony. Główny minus to wiek tego piłkarza - 31 lat. Były zapowiedzi, że zarząd postawi na odmłodzenie składu, a tu "takie coś", poruszyłem ten temat po newsem, ale paru "znawców" uważało, że trzeba zatrudnic graczy ktorzy juz od nowego sezonu beda stanowic o sile zespolu, no OK, ale ja się pytam ... czy piłkarz w wieku powiedzmy 25,26,27,28 lat potrzebuje ponad jeden sezon na nabycie doświadczenia ??, padały argumenty, że nie można teraz zatrudniać piłkarzy którzy beda sie ogrywac 3-4 lata :roll: nie bądźmy śmieszni, kto tutaj mówi o zawodnikch 18,19-20 latnich ? Paranoja. Powiem tylko tyle, że nie rozumiem za bardzo tego ruchu transferowego :roll: Juz nawet Moggi jak jeszcze "rządził" to zapowiedział, że do Juventusu nie beda przychodzić zawodnicy starsi niż 29 lat, a tutaj prosze, zatrudnimy zawodnika ktory w przyszlym sezonie skonczy 32 lata ? to ma buc nastepca naszych pomocnikow :roll: Wybaczcie, ale ja się na to nie pisze.

Wróć do „Włochy”