Ty to młoda dupa jesteśczeher pisze:nawet nie mow Stop
Na onecie coś pisali że mniej więcej wiadomo co tam ma powstać ale mają małe problemyZico_FCI pisze:Plany są, już od lat.
Stawiam piątaka że ty będziesz stał pod stadionem i robił za konikaczeher pisze:Ale ja juz zbieram na bilety Exclamation Mam zamiar dozyc do tego czasu i byc na jak najwikszej ilosci meczow Laughing nawet moge kupowac bilety u konikow
No właśnie nie pamiętałem czy gra gospodarz czy obrońca tytułu.Zico_FCI pisze:A meczu otwarcia to statnio to nie grała Portugalia a z Grecją ? A w Niemczech, chyba Niemcy z Kostaryką.
Ciiii nie mów niekomu, nie dowie się niktfieldy pisze:.... o cholera - 29 lat Surprised ciekawe, czy dożyje Rolling Eyes
A te 37mld to idzie na dwóch a nie dla Polski i Ukrainy
Jak komuś się będzie nudziło to może powklejać fotki naszych przyszłych stadionów bo ja nie mam czasu teraz szukać. Aha Ukraina już buduje stadiony a my...
Przy organizacji ME w kosza i jakichś tam mistrzostw w siatkę wymogiem są chyba tylko hale, które zresztą już stoją i nie będzie nowych. A jakie one są wszyscy wiemy ['] Tak więc rozwojowego kopniaka dają tylko mistrzostwa w gałęczeher pisze:No niezle pa6trzac na to ze za kilka lat rowneiz ME koszykarzy i zdaje sie MS siatkarzy Cool Czyzby Polska wreszcie miala najnowsza baze sportowa Think
Pod wzgledem ekonomicznym bedzie to niewyobrazalny kopniak Twisted Evil nadrobimy kilka lat Wink