Polska & Ukraina EURO 2012

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post autor: Yukasz » 18 kwie 2007, 13:02

czeher pisze:dzieciol - To ty nie wiem ze Poslka to kraj w ktorym wszystko jest mozliwe - teraz zdaje sie najwazniejsze - zmiana prawa aby wszytsko bylo uproszczone i niektore rzeczy nie utkwily w martwym pkt przez biurokracje - bo aktualnie dluzej sie zalatwia tego typu sprawy niz buduje
No właśnie takie ME wymuszą zmianę prawa bo bez tego nic nie zbudujemy. Ale czy musimy aż być organizatorem żeby budować więcej niż kilka km autostrad na rok :?:
dzieciol pisze:5 lat... wielu z nas pojdzie na Euro z dziecmi, jeszcze inni z wnukami...
A innym żona zabroni i będą musieli iść do teściowej na obiadek :lol2:
czeher pisze: to bedzie tak ze Posla gra w Polsce a Ukraina na Ukrainie Question w sumie sam nie wiem jak bylo w Belgii i Holandii ale chyba przemieszane Think
Nie no, kto u nas by chciał oglądać Ukraińców i na odwrót. Polska tak długo jak będzie mogła czyli do samego finału będzie grała u nas w kraju. Tak chyba było w Korei i Japonii.

Ej to nie jest tak że jedna grupa gra na jednym stadionie :?: Czy Polska będzie latała po całym kraju :?: Ale wydaje mi się że jak zagramy w W-wie to do końca :P
Ostatnio zmieniony 18 kwie 2007, 13:05 przez Yukasz, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Polska”