Najlepsze filmy

Awatar użytkownika
brazzo
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post autor: brazzo » 04 sty 2005, 12:35

Bobohawk pisze:Ja wszystkim polecam film Symetria. wedlug mnie jest to jeden z lepszych jak nie najlepszy polski film. Ten kto nie ogladal go niech jak najszybciej to zrobi. Naprawde warto nie pozalujecie tego filmu. Nie bede wam mowil tutaj fabuly filmy bo szkoda abyscie marnowali taki film. Lepiej go obejrzec i samemu sie przkonac :D
zgadzam sie i do tego jeszcze 'dlug'...wg mnie te dwa filmy, to najlepsze polskie filmy ostatnich lat...

ja przebrnalem przez chyba wszystkie gatunki filmow i moge powiedziec ze nie lubie filmow sensacyjnych, akcji itp bo sa denne...ostatnio naszlo mnie na horrory, obejrzalem ich troche i w zasadzie to co jest w horrorach najwazniejsze czyli budowanie napiecia i strachu po prostu na mnie nie dziala :? ...w tym momencie moje ulubione gatunki to komedie i filmy ze tak powiem ambitne 8) ...ostatni sylwester spedzilem z goraczka w lozku :evil: i obejrzalem film kostiumowy 'zatrute pioro' polecam, naprawde madry film, oby jak najwiecej takich...acha polecam takze filmy lyncha bo sa wykrecone i stanowia fajna odmiane od innych filmow...

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”