Polska & Ukraina EURO 2012

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post autor: Yukasz » 19 kwie 2007, 0:03

Ale i tak sadze, ze glowny czynnik to wielkosc rynku zbytu: prawie 100 mln ludzi lacznie na Ukrainie i w Polsce.
Też myślę że to miało duże znaczenie. W końcu Polacy w Niemczech pokazali że potrafią stworzyć świetną atmosferę i jestem pewny że w Polsce będzie jeszcze lepsza. Boję się tylko że te nasze stadiony będą za małe :( No bo co to jest te 40 tyś jak będzie grała Polska :?: Wtedy dostać bilet będzie graniczyło z cudem jak kilkadziesiąt procent jak zawsze będą stanowili specjalni goście, rodziny gości, rodziny gości gości i jeszcze znajomi tych wszystkich gości. Dlatego Polska powinna grać w W-wie gdzie stadion ma liczyć 70 tyś ale to i tak będzie mało mało i jeszcze raz mało. Tylko że W-wa na dzień dzisiejszy jest chyba najdalej ze wszystkich miast i jak sobie wyobrażam wywiezienie tych ton gruzu to... :badziewie: Ale Hanka pewnie da rade 8)
czeher pisze:Rzekomo nic stracone:
http://www2.e2012.org/pl/28_1198.html
Wg mnie Chorzów powinien być jednym ze szczęśliwców (mimo że nawet po remoncie będzie wyglądał jakby chciał a nie mógł) bo w końcu ten stadion ma coś w sobie i nie jedno widział. A jak Chorzów to oczywiście nie Kraków :P Ja wywaliłbym Wrocław ale to jest niemożliwe bo to za dynamicznie rozwijające się miasto żeby przepuścili taką szansę. A co do Gdańska to północ Polski tez musi mieć jakieś mecze, jeśli mamy patrzeć obiektywnie. A jak kluby z tych wszystkich miast nie awansują do I ligi to fajne będzie to później wyglądało jak z niemal pustego stadionu z TVP3 będzie się łączył Szpaq aby przeprowadzić transmisję z meczu II ligi :roll:
Totnik_ASR pisze:nic tylko stukac kase i jechac na mecz Wlochów Razz
Będą grali na Ukrainie :P
Corinthians pisze:A najgorsze miny mieli Wietnamczycy ze stadiony X-lecia Sad
A niech oni :idzze: Ten cały stadion to kpina i wstyd na cały świat :!: Już dawno powinni się przejechać po tym całym stadionie. Gdyby nie ta kupa betonu to ci wszyscy Azjaci nigdy by do nas nie przyjechali. Żal może być jedynie Polaków tam zarabiających ale wydaje mi się że w tym przypadku jak i w innych gdzie wyrzuca się ludzi zostanie zapewnione jakieś miejsce do handlu, nie dla wszystkich oczywiście.

Nareszcie Polska zostaje zauważana - ME w piłkę, kosza, siatkę (Babel nic nie dementował więc chyba nam je przyznano :roll: tylko po co? :P ), ME (?) w kolarstwie torowym, jeszcze pewnie coś o czym nie wiem i za jakiś czas finał LM itp :P

Wróć do „Polska”