jak czytam jakies brednie o korupcji, zlodziejstwie 'far$y' czy potrzebie degradacji mojego klubu - i to w wykonaniu osob ktore pisaly cos o 'katalonii - krainie wiecznej frustracji' to noz sie w kieszeni otwiera. szczegolnie ze pozniej dostaje bana bo smialem napisac - 'smieszne'
:*
ps - to wlodarze realu oskarzyli o cos sedziego, to prasa z madrytu pisala cos o spiskach, to w koncu kibice realu grozili sedziemu i zrobili na niego zwykla nagonke. i to ci kibice w hiszpanii. choc akurat o nich nie pisalem bo o nich na szczescie pisze prasa. pokazujac jak bardzo nieodpowiedni czlowiek na takim stanowisku jak prezydent klubu moze zrobic wiele zlego. jak swojego czasu gaspart. na szczescie teraz nie musze juz wstydzic sie za prezydenta mojego klubu i moge smiac sie z dzialan calderona i jego ludzi. ktorzy za duzo obiecali i teraz musza swiecic oczami
ps2 - assur, jestes rasista i to wyjatkowo obludnym. a ja z komunizmem mam tyle wspolnego co deco10 vel tymon. czyli nic. ale coz 'eto'o dalej siedzi na drzewie'