-ponoc masz poczucie humoru wiec jak myslisz - napisanie 'chcialbym zeby umarl' jest pisane na powaznie czy dla jaj?
-co bylo w pomeczowce z sevilla zle? sedzia wywalil 2 pilkarzy ktorzy nic nie zrobili. zostalo to opisane. a co ja czytam po meczu z rs? spisek uknuty przez wlodarzy barcelony
-po meczu z sevilla i gd w ktorym sedzia popelnil blad to chyba ty smiales sie z kibicow barcelony
tak sie sklada ze userzy tego forum pisali straszliwe bzdury i na gg, i na roznych forach i tam obrazali posrednio mnie. dlatego bede wysmiewal takie zachowania bo mam do tego prawo. pasuje to jak ulal do dyskusji o danym klubie bo klub to rowniez kibice. to ja przez wiele lat czytalem ze kibice barcelony sie frustruja wiec teraz sie tego trzymajmy
real w tym meczu przegral bo gral slabo. dal sobie narzucic styl gry przeciwnika i nie kontrolowal meczu. niby niezle sie bronil ale to wszystko. przeprowadzil 3 skladne akcje a gola strzelil po bledzie przeciwnika. to troche malo jak na pisanie ze sedzia kradnie mistrzostwo. capello pokazal jadac po sedziach ze na trenera sie nie nadaje. przyzwyczajenia z juve robia swoje. tu nikt nie bedzie dawal zawsze karnych w 92 minucie wiec rozumiem stres
ps - zapewniam ze nigdy nie pozostane bierny na obrazanie mojego klubu. tak samo jak zawsze bede banowal za obrazanie realu na stronie barcelony (chodzi o obrazliwe okreslenia rodem z gimnazjum)