Polska & Ukraina EURO 2012

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post autor: petru » 19 kwie 2007, 20:59

Nie rozumiem, Zico. Nie mogę być niezadowolony z poziomu stadionu przy jednoczesnej kasochłonności, z tego, że w Krakowie projektuje wciąż ta sama sitwa, a jednocześnie uważać, że decyzja o nieprzyznaniu Euro była błędna? To jest źle, że nie wybielam Krakowa za wszelką cenę?
Zico_FCI pisze:ak już po wielu latach dano Krakowowi mecz reprezentacji, to oczywiście przez jakieś śmieszne drogi nie można było go rozegrać.
Przyczepiłeś się do tej drogi, jak rzep psiego ogona. Żeby to chociaż był jakiś argument, to może bym zrozumiał, ale to jest jakieś infantylne wyśmiewanie. Mecz został odwołany z powodu rzekomo planowanych starć kibiców, co pokazuje tylko, że prawnik nieznający się na piłce nie powinien komisarzyć związkowi piłki nożnej, a Ty ciągle droga, droga, droga, droga. Tyle masz do powiedzenia w kwestii Euro w Krakowie?
Zico_FCI pisze: Ty jesteś ekspertem oczywiście.
I po co odbijasz piłeczkę? Nie bądź dziecinny. Napisałem to, bo zacytowałeś jakieś opinie nie mając pojęcia czy mają pokrycie w rzeczywistości, tylko po to, żeby się napiąć. Nie napisałeś nic od siebie. Tymczasem ja przez przypadek podałem parę argumentów.
Zico_FCI pisze:a potem zarzucasz „warafffce”
Zico_FCI pisze:Według ciebie oczywiście to warszawka
Gdzie ja takie rzeczy kiedykolwiek pisałem :shock:? I przestań człowieku pisać ciągle o tej warszawce, papieżowi dziecko w brzuch byś wmówił z taką częstotliwością.

Wróć do „Polska”