CM 2001/2002

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 0

Post autor: RoRo » 21 kwie 2007, 14:04

krowka_smieszka pisze:
pamietam tez trik ktorego nauczyl mnie jeden z kolegow a mianowicie chodzilo o sciagniecie wypasionych zawodnikow do mojego klubu w polskiej ekstraklasie... 8)
No wlasnie to taki bug gry jest i czasami nawet moze byc zdradliwy bo zawodnik mimo ze jest happy i wogole to dostanie szajby i nie bedzie chcial za nic podpisac nowego kontraktu a za tydzien sobie ManU go sciagnie do siebie za darmo. Ryzyko wiec istnieje.

Oczywiscie malo prawdopodobne zeby taka sytuacja zdarzyla sie w rzeczywistosci. Juz predzej pod koniec swojej kariery moglby chciec odejsc do mniejszego klubu i sobie tam pokopac, ale nie w rozkwicie kariery kusic sie kasa i przechodzic do jakis outsiderow :wink: No, ale jezeli gra daje sie tak nabrac to nic w tym zlego :P

Ja takze ostatnio sobie zaczalem grac w Ceemka i wybralem Ajax Amsterdam bo bardzo lubie promowac mlodych zawodnikow z wlasnej szkolki wiec to jest moj priorytet na obecna chwile + oczywiscie wybudowanie ponad stutysiecznika. Naraze akademia dla mi czterech mlodzikow, ale tak na oko to tylko jeden moze stac sie porzadnym zawodowym graczem chociaz pewnie nie z najwyzszej polki. Czas pokaze co z niego wyrośnie. Mam nadzieje ze szkola da mi jeszcze jakies brylanciki i zobaczy sie co tam z nich wyrosnie.

A wy ? Akademia dala wam kiedys jakis prawdziwy diament ? :wink: Moim najwiekszym narazie byl mlody wloch ktorego podszkolilem, dalem mu zadebiutowac w Champions League, i zaczalem wystawiac w pierwszym skladzie w lidze (co zaowocowalo ku mojemu zaskoczeniu iloscie bramek i asyst rownej tam kilku meczom, ktore zagral). Po sezonie dalem mu szanse rozpoczecia kariery na wlasna reke i sprzedalem do Besiktasu Stambuł za okolo 13 mln funtów.

Pochwalcie sie wlasnymi doswiadczeniami w szkoleniu mlodych :)

POZDRO

Wróć do „Hyde Park”