ja mysle ze wlasnie ta porazka na zdrowie wyjdzie.Trzeba zrobic przeglad kadry wywalic wszystkich slabeuszy, zostawic tylko najlepszych do tego zrobic kilka madrych transferow nie kupowac gwiazd ale zdolnych pilkarzy ze slabszych druzyn z silnych lig, ograc ich rok w Pucharze UEFA, ktory wprzyszlym sezonie moze byc bardzo mocno obsadzony( Arsenal, Milan itd) w tym czasie zdobyc dublet na swoim podworku i za rok zaatakowac LM. Widac ze Bayern potrzebuje gruntownego remontu, wrecz calkowitej przebudowy. na poczatku nowego sezonu pewnie beda grali strzasznie slabo, za nim sie zgraja, wiec nie bylo by wykluczone ze by nie odpadli w eliminacjach do LM
w poprzednim poscie pisalem ze lepiej dla BL bylo by gdyby to Bayern gral w LM a nie VFB teraz mysle odwrotnie. Mysle ze bedzie to pobudka dla zarzadu ze nie mozna tak spac na rynku transferowym moze kupia kogos dobrego z poza BL i troche ja wzbogaca pilkarska bo narazie jak ktos jest dobry to z BL odchodzi a nie chce przyjsc
brawa dla Veha za to ze zrobil z VFB bardzo mocna druzyne mam nadzieje ze odniosa w LM co najmniej taki sukces jak z Maghatem. moze w koncu Werderowi sie poszczesci i dojdzie gdzies dalej no i zeby Schalke nie zaplacilo frycowego jak HSV czy oni sami pare sezonow temu!!!!
Mam nadzieje ze czolowka BL modrze sie wzmocni w letnim oknie transferowym a nie oslabi bo na razie sie na to zanosi np Frings do JUve
BO SILNA BUNDESLIGA TO SILNY BAYERN!!!