Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Bassu
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 693
Kibicuję: Manchester United

Post autor: Bassu » 22 kwie 2007, 13:15

Prawda jest taka, że Manchester ma obronę w rozbicu i jest ona przyczyną słabszego grania. Co do trenerów to nie wiem jak można porównywać SAF do Jose. Przecież wszyscy dobrze wiemy że jeśli Chelsea nie straci dzisiaj punków (a wierzę że straci :twisted: ) Mou będzie walił do prasy czego to on nie może i co to im nie stanie już na przeszkodzie. W końcu z Raperem Drogbą zdobędą świat. Ferguson zmotywuje swoich zawodników i zagrają znowu kosmos z Milanem, a potem z Chelseą, bo to oni są pod murem a nie my. Martwi mnie że przez 2 tygodnie nie zobaczymy Rio :roll: no ale może jakoś sobie chłopaki poradzą. Myślę też że Red Devils oszczędzają siły przed LM i nie grają w lidze na 100%. Przewaga zmalała ale nie ma co się martwić na zapas, bo coś mi mówi że Chelsea też zgubi dzisiaj punkty. Poza tym to oni nas gonią, a nie odwrotnie. Wracając do wczorajszego meczu to bardzo mi się podobała gra carricka i scholesa. Rooney miał szansę na gola ale się nie udało no i sędzia który, miał swój świat i swoje kartki :roll:

Wróć do „Anglia”