Bayern Monachium (zbiorczy)

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post autor: fieldy » 23 kwie 2007, 9:28

Michał M pisze:A BL nie oferuje już teraz graczy mogących pozwolić na budowę zespółu europejskiej czołówki, to nie to samo co było jeszcze 5-6 lat temu.
na pewno nie na dzień dzisiejszy. Ale w perspekktywie 2,3 lat ? Przecież już obecna wasza kadra nie prezentuje się najgorzej. Bastiana będą omijały kontuzje, inni młodzi będą sę dobrze rozwijać, to nie będzie źle. na pewno kupicie kogoś z bundesligi, jak nie gwiazde, to choć talent, ktory taką gwiazdą będzie. Zresztą chyba Ottmar wie kogo potrzebuje, na jaką pozycję i o jakich predyspozycjach. Macie znakomitego trenera i o transfery na waszym miejscu bym sie nie lękał. Mowisz, że Ribry, czy Toni by nie przyszli do Bayernu, gdy ten nie awansuje do LM - a jak awansuje,t o widzisz Francka w lidze niemieckiej ? Ja nie za bardzo. Chyba było już o tym dyskusja wcześniej, ale sie nie załapałem :D Na chwielę obecną Franck ma najblizej chyba do Londynu, o Jensenie coś czytałem, ale to raczej tylko spekulacje. Gdyby coś konkretnego było na rzeczy - to informacji na jego temat byłoby znacznie wiecej.

Wróć do „Niemcy”