No dobra, może mam w sobie zbyt dużą dozę pesymizmu po weekendziefieldy pisze:Ale w perspekktywie 2,3 lat ? Przecież już obecna wasza kadra nie prezentuje się najgorzej.
Oby, bo te ostatnie komunikaty nie były radosnefieldy pisze:Bastiana będą omijały kontuzje,
Owszem, wie. Powiedział już, że chce van der Vaarta lub Diego i Klose. Jak chociaż jeden z tych zawodników będzie w przyszły sezonie biegał w czerwonych barwach, to się ucieszę. Na razie w to wątpięfieldy pisze: Zresztą chyba Ottmar wie kogo potrzebuje, na jaką pozycję i o jakich predyspozycjach.
No pewnie masz rację, choć, gdyby Bayern awansował do LM to ta szansa byłaby, przynajmniej minimalnafieldy pisze:a jak awansuje,t o widzisz Francka w lidze niemieckiej ? Ja nie za bardzo. Chyba było już o tym dyskusja wcześniej, ale sie nie załapałemNa chwilę obecną Franck ma najblizej chyba do Londynu,
To pocieszającefieldy pisze:o Jensenie coś czytałem, ale to raczej tylko spekulacje. Gdyby coś konkretnego było na rzeczy - to informacji na jego temat byłoby znacznie wiecej.