Bayern Monachium (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Michał M
Bawarski Krzyżak
Reputacja: 177

Post autor: Michał M » 23 kwie 2007, 9:45

fieldy pisze:Ale w perspekktywie 2,3 lat ? Przecież już obecna wasza kadra nie prezentuje się najgorzej.
No dobra, może mam w sobie zbyt dużą dozę pesymizmu po weekendzie :wink: Najgorzej może nie, ale najlepiej też nie, jak pokazują wyniki - co trzeci mecz w BL w tym sezonie to porażka! średnia strzelonych goli to 1,5 bramki na mecz! (zwykle były co najmniej 2). Zresztą wiesz, jak jest, fieldy, kibic nie chce myśleć tylko o perspektywach, one są owszem, ważne, ale aktualne zwycięstwa/sukcesy jeszcze ważniejsze :P Poza tym, Uli Hoeness przyzwyczaił wszystkich kibiców Bayernu do pewnej ciągłości kadry i sukcesów. Jak widać, w tym sezonie niektórzy się chyba po prostu wypalili.
fieldy pisze:Bastiana będą omijały kontuzje,
Oby, bo te ostatnie komunikaty nie były radosne :? Boje się trochę nastepnego casusu Deislera.
fieldy pisze: Zresztą chyba Ottmar wie kogo potrzebuje, na jaką pozycję i o jakich predyspozycjach.
Owszem, wie. Powiedział już, że chce van der Vaarta lub Diego i Klose. Jak chociaż jeden z tych zawodników będzie w przyszły sezonie biegał w czerwonych barwach, to się ucieszę. Na razie w to wątpię :?
fieldy pisze:a jak awansuje,t o widzisz Francka w lidze niemieckiej ? Ja nie za bardzo. Chyba było już o tym dyskusja wcześniej, ale sie nie załapałem :D Na chwilę obecną Franck ma najblizej chyba do Londynu,
No pewnie masz rację, choć, gdyby Bayern awansował do LM to ta szansa byłaby, przynajmniej minimalna :wink: Ribery zapowiedział przecież, że w przyszłym sezonie chce grać w LM, czego już np. Marsylia mu nie zaoferuje. Ale już np. Robben stwierdził, że wyobraża sobie ewentualną grę w Bayernie, bo to zespół zawsze liczący się w walce o zwycięstwo w LM. Teraz już pewnie tego nie powie...
fieldy pisze:o Jensenie coś czytałem, ale to raczej tylko spekulacje. Gdyby coś konkretnego było na rzeczy - to informacji na jego temat byłoby znacznie wiecej.
To pocieszające :wink: Bo Jansen jest właśnie jednym z tych niewielu talentów, które mogą ruszyć Bayern do przodu :wink:

Wróć do „Niemcy”