wait a minuteMichał M pisze:Ribery zapowiedział przecież, że w przyszłym sezonie chce grać w LM, czego już np. Marsylia mu nie zaoferuje
Z ligi francuskiej, chyba 3 ekipy mają prawo startu w LM bądź kwalifikacjach, a do 3 miejsca ekipie z Marsylii brakują zaldwie 3 okcza na 5 kolejek do końca sezonu. Sam Ribery mówił, że odjedzie z klubu, jak ten się nie zakwalifikuje do LM, co jest jakby oczywiste. Ale gdy awansuja, to pewnie się jeszcze bedzie zastanawiał.
A mi się właśnie wydaje, że VdV jest najbliżej Bayernu. Biorąc pod uwagę Klosego i Diego. W ogóle Diego mi nie pasuje do tej ligi. On jest stworzony do hiszpańskiejprzembal pisze:Podobno VDV chce do Hiszpani najlepiej do Barcy, Valencji lub Realu i o Bayernie nie mysli.
Zgadzam sie, tylko że chodziło mi w tym momencie o piłkarza. Mówisz, ze wielki piłkarz nie przyjdzie, bo klub nie gra w LM - a ja mówie, że może przyjsć [zwłaszcza młody] bo nie spieszy mu się, aby grac od razu w LM - Bayern jak nie w tym sezonie, to już następnym bedzie grał w LM, to jest pewne. Więc taki piłkarz nie przechodziłby do klubu, ktory nagle przestaje się liczyć, bo to tylko przejściowe kłopoty.Michał M pisze:Zresztą wiesz, jak jest, fieldy, kibic nie chce myśleć tylko o perspektywach, one są owszem, ważne, ale aktualne zwycięstwa/sukcesy jeszcze ważniejsze