No dobrafieldy pisze: wait a minuteMarsylia ma szanse na zakwalifikowanie sie do LM.
On chyba sam nie wie do końca czego chce. Ten jego transfer do HSV to w ogóle była dziwna sprawa (choć, jak sie później okazało, strzał w "10" dla obu stron). Trudno mi się naprawdę odnieść do tych wszystkich spekulacji na jego temat, ale naprawdę się nie zdziwię, jeśli w przyszłym sezonie będzie jeszcze biegał w Hamburgu.fieldy pisze: A mi się właśnie wydaje, że VdV jest najbliżej Bayernu.
Dobra, może trochę był to skrót myślowy z mojej strony. Trzeba pamiętać, że mam tu na myśli Bayern - zespół z ligi niemieckiej, która tak naprawdę jest mało atrakcyjna nawet dla takiego Ribery'ego (który, umówmy się szczerze - jest na razie wschodzącą gwiazdą, bo poza MŚ to szału jeszcze nie zrobił). Co może zaoferować taki klub zawodnikom spoza BL jak Toni, Ribery czy Deco? Tylko stałą grę w LM i to jeszcze gwarantującą przynajmniej minimalną szansę na triumf. Takich graczy nie interesuje walka o mistrzostwo Niemiec - co im po tym mistrzostwie? A niestety, bez graczy tego rzędu Bayern nie będzie miał szans na zwycięstwo w LM, o co powinni starać się co roku. A same tytuły krajowe kibiców FCB nie zaspokojąfieldy pisze:Mówisz, ze wielki piłkarz nie przyjdzie, bo klub nie gra w LM