Bayern Monachium (zbiorczy)

Awatar użytkownika
przembal
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post autor: przembal » 23 kwie 2007, 11:23

bundeliga powoli zaczyna rosnac w sile. Werder i Schalke zaczynaja zarabiac wiecej kasy i juz tak nie sprzedawaja najlepszych pilkarzy jak kiedys moze za 2 3 sezony cos fajnego wyrosnie z VFB bo maja bardzo wielu mlodych pilkarzy i HSV tez sie porawi bo maja tam dar doi sciagani ciekawych pilkarzy za grosze wiec moze BL sie odbuduje, bo jeden Bayern atrakcyjnosci ligi nie poprawi.

Bayern ma doswiadczony trzon druzyny wiec mozxe teraz sciagac mlodych pilkarzy. Kahn, Lucio, Van Bommel i chyba Makaay tworza trzon druzyny, wokol nich mozna tworzyc mloda druzyne. Nasza mlodziez tez jest juz bardzo doswiadczona, mam na mysli tutaj Lahma, Bastiana i Poldiego wiec mozna kupowac mlodych zdolnych bo beda mieli wsparcie w doswiadczeniu np Sosa na prawej stronie w osobie Sagnola czy jakis mlody pomocnik w Marku jak to teraz jest z Ottlem wiec sytuacja Ajaxu nam nie grozi. Z 2 strony Arsenal na mlodzikach wymiata wiec czemu nie...

VDV bylby najwiekszym z mozliwych wzmocnien dla Bayernu bo:
1)jest ograny w BL
2)zna sie z Markiem i Royem z reprezentacji wiec nie musieli by sie zgrywac
3)pasuje do Bayernu jest takim zawodnikiem ktorego u nas brakuje

Mam nadzieje ze Uli sie przekona i go kupia mysle ze jak dadza zqa niego 17-18 mln euro to bedzie gral u nas>. transfermarkt.de wycenia go na 16mln euro wiec moja wycena wydaje sie byc realna.

No ale jezeli nie VDV to moze Khedira z VFB albo Nesri z OL. Marsylia
Mozna jeszcze kupic Tesci z VFB gdyby odszedl Owen ale w sumie jest Furstner

Wróć do „Niemcy”