NBA...

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post autor: Yukasz » 23 kwie 2007, 14:53

czeher pisze:A ja ci powiem, ze sie tego spodziewalem Wink Wogole smiac mi sie chcialo jak czytalem iz to Dallas wygra gladko 4:0 Smile2 I pisali ze ostatnia wygranej GS nalezy nie brac pod uwage bo w Dallas graly rezerwy - tylko ze Dallas w tym sezonie ani razu nie wygralo z GS
Śmiać to ty się możesz z Małysza :lol: :wink: Ok tak serio to dlaczego miałbym brać pod uwagę ostatnią wygraną Golden State skoro jedni walczyli o play-off a drudzy nie grali zupełnie o nic. Przecież Dallas oddało nie tylko ten mecz w końcówce sezonu. Tym bardziej mnie dziwi porażka Dallas że Golden State jest drużyną własnej hali. Jednak z tych porażek w sezonie miała miejsce po długiej serii zwycięstw Mavs. Taka porażka zawsze może się zdarzyć w najmniej oczekiwanym momencie. Ale zgodzę się że Wojownicy jak na razie mają patent na Dallas co faktycznie pokazują wyniki. Dzisiejszego meczu nie widziałem i nie wiem czy to Dallas zagrało tak słabo szczególnie w ataku czy ten niski procent podstawowych graczy Mavs spowodowany był dobrą obroną gości. A to już całkowicie byłoby zaskoczeniem bo Golden State jest drużyną która przynajmniej przez cały sezon zbytnio nie przejmowała się obroną. I jeszcze dochodzi takie kluczowe słowo jak 'play-off' a w nim i w sezonie regularnym gra się zupełnie inaczej. Nadal nie wierzę w to że Golden State będzie grało w drugiej rundzie ale teraz typowałbym wynik 4:2 dla Dallas :P A czy dopuszczałem porażkę zarówno SAS jak i Dallas :?: Tak bo Spurs w ogóle nie typowałem a na Dallas postawiłem całe dwa złote... co nie zmienia faktu że Dallas dało ciała i zawiodło swoich fanów. No zobaczymy jak to będzie ale powinno być ciekawie 8) Akurat pary na Zachodzie tak się ułożyły że żadna niżej rozstawiona drużyna nie jest bez szans 8)

Wróć do „Inne sporty”