Bayern Monachium (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Akarin
Bundesliga ToNi Liga
Reputacja: 45

Post autor: Akarin » 23 kwie 2007, 16:48

przembal pisze:No ale jezeli nie VDV to moze Khedira z VFB albo Nesri z OL. Marsylia
Mozna jeszcze kupic Tesci z VFB gdyby odszedl Owen ale w sumie jest Furstner
to nie FM, nie mozemy kupować zawodnika któr właściwie zagrał jeden dobry sezon w BL, nie wiadomo jak będzie potem> Khedira, to talent, ale jeszcze nie ograny, widać to choćby i w tym sezonie :wink: Tasci też nie będzie chciał narazie nigdzie się ruszać, bo jeszcze nie ograł się na tyle aby grać w Bayernie. A Nasri nie będzie chciał się ruszyć z Marsyli przez jeszcze parę lat, dopiero potem będzie szansa, że da się go kupić, ale on wg mnie nie pasuje do BL.

Poza tym zgadzam sie z Ebim i z modem pija.. tfu fieldym. Bl zaczyna naprawdę coś działać w pucharach, nie wiem czy zauważyliście, że właściwie to niemal 60 % klubów znacznie odmłodziło kadry, stawiają na młodych a wiadomo, że takie coś trzeba odpokutować. Za to jakie potem mogą być efekty. Ja sie zgadzam z Ottmarem, przebudowa teamu jest potrzebna. Nawet niech przyjdzie tych 8 graczy, ale niech nie bedą to żadne Dos Santosy, czy inne Lelle. Nie takich piłkarzy nam potrzeba, ci którzy przyjdą muszą wiedzieć co znaczy gra dla Bayernu, bo jak narazie to z tej drużyny wiedzą to tylko Lahm, Kahn i Scholl, reszta trochę mniej. Potrzeba nam nowego Effe, kogoś kto będzie rządził na boisku, nie na bramce jak Kahn. Ciężko obecnie znaleźć takich piłkarzy, ale jak się trochę poszuka, poprzegląda składu innych teamów to się znajdzie. Ottmar powinien mieć wolną rękę jeśli chodzi o transfery i jeśli powie słowo, że chce tego piłkarza, to choćby on kosztował nawet i 40 mln to ma być. Nie przyjść może jedynie wtedy kiedy sam się nie zgodzi. Tyle. Ottmar wie co robi i ja mu w pełni ufam.

Wróć do „Niemcy”